Tuplauksen 6000€ jackpotia havittelemaan!

Tuplauksen 6000€ jackpotia lähdetään havittelemaan kahden kohteen kupongilla. Pelattavaksi päätyivät matsit Valioliigasta ja Serie A:sta.

Tuplauksessa tarkoituksena on läpäistä viikko aloittamalla vedonlyönti maanantaina ja jatkamalla seuraavina päivinä, jos edellisen päivän veto osuu. Panoksena toimii edellisen päivän voittosumma ja kertoimena tulee olla joka päivä vähintään 2,00. Tällä viikolla Tuplauksen läpäisevät pääsevät jakamaan 6000€ jackpotia, joka on tällä viikolla normaalia tuhdimpi!

Brighton – Newcastle

Päivän kolmesta Valioliigan matsista napataan tarkasteluun Brightonin ja Newcastlen yhteenotto. Molemmat joukkueista ovat jo käytännössä turvassa putoamistaistolta, vaikka Brightonilla vielä matemaattisesti onkin mahdollisuudet jäädä viivan alle. Siihen en kuitenkaan usko.

Kummankaan joukkueen otteet eivät ole heinäkuussa kovinkaan ruusuisia olleet. Tänään onkin mielenkiintoista nähdä, onko etenkin kotijoukkue vielä täydellä motivaatiolla mukana pelaamassa putoamisen uhka mielessään. Tämän lisäksi Newcastlella on paljon pelaajia lasaretin puolella, joten ennusmerkit viittaavat kotivoittoon. Kertoimet ovat samaa mieltä.

Kotivoittoa ei kuitenkaan lähdetä lapulle iskemään. Sen sijaan otetaan talteen molempien joukkueiden maali. Brightonin nollapeliä tuskin nähdään ja Newcastlekin on hyvällä prosentilla osunut vähintään kertaalleen vierasotteluissaan.

Juventus – Lazio

Illan ainoa Serie A:n ottelu pelataan Torinossa, sillä hallitseva mestari Juventus isännöi Laziota. Roomalaiset ovat kiusanneet Juvea edellisissä keskinäisissä voittaen kaksi viimeisintä kohtaamista. Samaa en usko tänään näkeväni.

Juventuksella ei ole vielä yhdeksäs perättäinen mestaruus täysin takataskussa. Lazion ja Interin lisäksi niskaan hengittää sensaatiomaista kautta pelaava Atalanta. Tänään voittamalla Bianconeri ottaisi toisella kädellä jo kiinni mestaruuspytystä. Se ei yllättäisi, sillä onhan Juve kotonaan ennakkosuosikki mitä tahansa joukkuetta vastaan tässä sarjassa. Isketään lapulle kohde, joka osuu myös mahdollisen tasapelin kohdalla.

TUPLAUKSEEN!

JÄTÄ VASTAUS

Kirjoita kommenttisi!
Kirjoita nimesi tähän