Klassikkovideo: Erling Håland tekee hattutempun Dortmund-debyytissään

Norjalaislupaus Erling Braut Håland täyttää tiistaina yöreät 20 vuotta. Hyvää syntymäpäivää maalitykille!

Håland teki ensiesiintymisensä Dotmundissa tammikuussa 2020. Ikimuistoisella tavalla. Borussia Dortmund kaatoi vieraskentällä Augsburgin numeroin 3-5 (1-0) Saksan Bundesliigassa tammikuussa 2020. Ottelun hahmoksi nousi käsittämättömän debyytin tehnyt Håland.

Augsburg johti ottelua toisella jaksolla jo numeroin 3-1, kunnes Håland vaihdettiin kentälle 56. minuutilla. Sitten alkoi tapahtua oikein huolella ja superlupaus pamautti kolme maalia 20 minuutin sisään! 59. minuutilla 3-2-kavennus, 70. minuutilla 3-4-voittomaali ja lopuksi vielä 79. minuutilla 3-5-loppulukemat.

Håland siirtyi alkuvuodesta 2020 Red Bull Salzburgista Dortmundiin pitkällä sopimuksella, joka ulottuu vuoteen 2024 saakka.