Cagliari on lennokkaassa iskussa Serie A:ssa

Cagliari on lennokkaassa iskussa Serie A:ssa ja tälle iltaa vieraaksi Sardiniaan saapuu heikon alkukauden pelannut Sampdoria. Kertoimien valossa kotijoukkue on ennakkosuosikki, eikä suotta. Cagliari on pelannut edelliset 11 ottelua ilman tappiota.

Italian Serie A:ssa 14. ottelukierros pistetään pakettiin Sardegna Areenan nurmella. Kotijoukkue Cagliari on pelannut ilmiömäisen alkukauden ja onkin sarjassa viidennellä sijalla. Takana ovat esimerkiksi Mestarien liigasta tutut joukkueet Atalanta ja Napoli. Yksi isäntien valopilkuista tällä kaudella on ollut brassipelaaja Joao Pedro, joka on nakutellut vakuuttavat seitsemän maalia.

Mikäli Cagliari voidaan tituleerata yhdeksi alkukauden yllätyksistä, on Sampdorian tilanne päinvastainen. Sampdorian kuudesta vierasottelusta jopa viisi on päättynyt häviöön. Sampdoria onkin ollut alkukauden heikoimpia joukkueita sarjassa. Edellinen vierasottelu Spalia vastaan toi 0-1 voiton viime hetken osumalla, mutta tänään vastus on huomattavasti kuumempi.

Ihanteellinen ei ole kummankaan joukkueen kokoonpanotilanne. Cagliarilla on edellisottelun jäljiltä sivussa puolustaja Fabrizio Cacciatore ja ykkösveskari Robin Olsen. Molemmat veijarit nappasivat punaiset kortit Lecceä vastaan pelatussa ottelussa, kun Cacciatore blokkasi maalin Luis Suarez -tyylisesti ja Olsenilla paloi pilkun jälkeen täysin pohjaan. Sampdorialta on sivussa alakerran luottomies Bartosz Bereszynski.

Cagliarin kyydissä siis mennään. Vaikka illan isännillä on ollut tuuria matkassaan xG-arvojen puolesta, on joukkueella kaikki mahdollisuudet kukistaa heikkoa kautta pelannut vierasnippu. Sampdoria on myös alkanut uuden päävalmentajan Claudio Ranierin johdolla piristymään, mutta etenkin vieraissa on yskinyt.

Pelivihje: Cagliari (2.06 @Coolbet)

LYÖ VETOA!

Video: Lukas Hradeckylta upea tuplatorjunta – Bayern München kaatui vieraskentällä

Uuden toiminnallisuuden ansiosta voit avata tilin ja lyödä vetoa kätevästi suoraan bannerin kautta. Testaa uutta Trustlyn tarjoamaa toimintoa yläpuolelta!

JÄTÄ VASTAUS

Please enter your comment!
Please enter your name here