Sarjanousija Gnistanin upea alku Veikkausliigassa on nyt vaihtunut kolmen ottelun tappioputkeen. Maalivahti Mathias Nilssonin iltapäivä oli varsin synkkä.

FC Haka kaatoi vieraskentällä Gnistanin tylysti numeroin 0-3 (0-2) Veikkausliigassa sunnuntaina.

Ottelun voittomaaliksi jäänyt 0–1-osuma syntyi heti 2. minuutilla. FC Hakan Evangelos Patoulidis laukoi rankkarialueen ulkopuolelta päin Gnistan-maalivahti Mathias Nilssonia, joka kuitenkin sähläsi pallon maaliin oman rintansa ja käsiensä kautta.

Valkeakoskelaisten Marko Bacanin osui vielä avausjaksolla, ja toisella jaksolla Imani Lanquedoc viimeisteli loppunumeroiksi 0-3. Kolmas maalikin näytti menevän varsin helposti sisään.

Su 5.5. klo 18.30 IFK Mariehamn – FC Inter

KATSO MYÖS: Video: FC Lahdelta paha kommunikaatiomoka – VPS:n Teemu Hytönen tökkäsi voittomaalin

Mathias Nilssonilta epäonnistunut torjunta

Jos video ei aukea, voit avata sen TÄSTÄ.

Edellinen artikkeliVideo: FF Jaron Sergei Eremenkolta komea vapaapotku – SalPa-maalivahti jähmettyi paikoilleen
Seuraava artikkeliJoel Pohjanpalo ratkaisi lisäajalla – Venezialla mahdollisuudet suoraan nousuun päätöskierroksella