Joel Pohjanpalo ratkaisi lisäajalla – Venezialla mahdollisuudet suoraan nousuun päätöskierroksella

Venezian ja Huuhkajien 29-vuotias kapteeni Joel Pohjanpalo laittoi jälleen verkkoja heilumaan pitäen suoran nousun mahdollisuudet elossa.

Venezia kaatoi kotikentällään FeralpiSalon numeroin 2-1 (0-0) Italian Serie B:ssä sunnuntaina. Ottelun hahmo oli kaksi maalia tehnyt Joel Pohjanpalo.

Pohjanpalo teki tunnin kohdilla 1–0-maalin. FeralpiSalo tuli tasoihin 83. minuutilla, mutta Pohjanpalo painoi vielä 93. minuutilla huipputärkeän voittomaalin! Näin ollen Venezialla on saumat nousta suoraan tulevan perjantain päätöskierroksella.

Pohjanpalo ja maalivahti Jesse Joronen pelasivat täydet minuutit Venezian miehistössä. Pohjanpalo on tehnyt kuluvalla kaudella jo 22 sarjamaalia ja hän on todennäköisesti Serie B:n maalikuningas. Toisena olevalla Cosenzan Gennaro Tutinolla on kasassa 19 maalia.

20 joukkueen Serie B:n päätöskierros 38/38 pelataan perjantai-iltana 10. toukokuuta. Parma (75 pistettä) on varma nousija.

Toisessa suorassa nousupaikassa on kiinni Como (72 pistettä). Venezia (70 pistettä) on kolmantena. Venezialla on mahdollisuus nousta suoraan, jos joukkue voittaa ja samalla Como häviää tai pelaa tasan.

Joel Pohjanpalo osaa tehdä maaleja

https://twitter.com/roniraunola/status/1787350713921601687

Jos video ei aukea, voit katsoa sen TÄSTÄ.

https://twitter.com/roniraunola/status/1787139237847933145

Jos video ei aukea, voit katsoa sen TÄSTÄ.

Edellinen artikkeliVideo: Gnistan-maalivahti Mathias Nilssonilta karmea hörppy – pallo rinnan ja käsien kautta omiin
Seuraava artikkeliVideo: Lionel Messi -show MLS:ssä – reiluun puoleen tuntiin maali ja viisi syöttöä!

JÄTÄ VASTAUS

Kirjoita kommenttisi!
Kirjoita nimesi tähän