VPS porskuttaa uskomattomassa 22 ottelun tappiottomassa putkessa. Perjantai-iltana jyrän alle jäi FC Lahti.

VPS kaatoi FC Lahden numeroin 3-0 (0-0) Veikkausliigassa perjantai-iltana Vaasassa. VPS ei häviä välttämättä enää koskaan.

Avausjaksolla ei maaleja nähty, mutta toisella jaksolla VPS ratkaisi ottelun ansaitusti itselleen. Voittomaali syntyi 54. minuutilla, kun lahtelaispuolustukselle sattui kommunikaatiomoka, ja Teemu Hytönen liukui pallon sisään.

Vaasalaisten Mads Borchers osui vielä kaksi kertaa, joten VPS:lle vakuuttava 3–0-kotivoitto. VPS jatkaa Veikkausliigan kärjessä, kun viidestä ottelusta on kasassa 13 pistettä.

Teemu Hytönen tekee voittomaalin

Edellinen artikkeliVideo: Kansallisessa liigassa karmea oma maali – pallo lirui maalivahdin ohi verkkoon
Seuraava artikkeliVideo: FF Jaron Sergei Eremenkolta komea vapaapotku – SalPa-maalivahti jähmettyi paikoilleen