Getafen ja Barcelonan välinen myräkkä sytyttää panostusmielessä

Viikonloppu tulee, ja futiskalsarit kääntyvät toisin päin! Viikonlopun panostuksellinen tarjonta näyttää puolimaukkaalta, ja pureudunkin nyt julkisesti kiinni erääseen espanjalaiseen näkemykseeni.

Getafe – Barcelona

Getafe on ollut alkukauden ajan mukavan kujeilevassa vireessä – viimeisessä kahdessa sarjaottelussa se on takonut Valencian ja Mallorcan verkkoon yhteensä seitsemän maalia. Joukkue on onnistunut maalailussa kaikissa kolmessa kotimyräkässään, joten hyökkäspää on toiminut suhteellisen maistukaisesti. Kun puolustuspää on samaan aikaan ollut ailahtelevan yllätyksellinen, on loppulukemien ennustaminen ollut vaikeampaa puuhaa kuin puuhevosen persreiän poraus punaviinipullon jälkeen.

On luonnollisesti totta, ettei Getafe voi lähteä Barcelonaa vastaan yhtä iloittelevaan hyökkäyssinkoiluun, vaan hommeli menee enemmän kyttäilyksi. Paikkoja kuitenkin eteen ilmestyy, sen verran epävarmaa myös Barcelonan alaspäin suuntautuva työskentely on alkukauden ajan ollut. Mata ja Molina tulevat varmasti saamaan omat tonttinsa Barcelonan puolustuksen uhkaamiseksi.  Puolustaja Vitorino Antunes ja hyökkääjä Amath Ndiayen ovat kotijoukkueelta sivussa, mutta näin on ollut koko alkukauden ajan. 

Barcelona ei ole ollut lyömättömässä iskussa alkukauden väännöissään, ja vaikka ensi viikolla dilkkaillaan taas Mestarien liigaa, ovat myös sarjamatsin voittamiseen liittyvät paineet suuret. Puolikuntoisena kikkaillut Lionel Messi on sivussa lauantaisesta koitoksesta, ja kaikki Barcelonan riplailuja vähänkin seuranneet tietävät, kuinka paljon ukkelin poissaolo futisjätin pelikuvioihin vaikuttaa.

Heikentää Messin poissaolo Barcelonan maalintekopaikkojen luontia kuinka merkittävästi tahansa, tässä kohtaa on hyvä muistaa, että vieralijoilla löytyy joukkueesta maailmantähtiä, jotka pystyvät horjuttamaan Getafen tasoisen ryhmän puolustusta muun muassa Antoine Griezmannin ja Luis Suarezin muodossa. Itse en tosin varsinainen Griezmann-fani ole. Barcelonalta puuttuvat kokoonpanosta Messin lisäksi myös Jordi Alba sekä Samuel Umtiti

Pelivalinta

Barcelonan puolustus ei ole ollut alkukaudella vedenpitävä, ja maali-iloittelua harjoittanut Getafe tulee varmasti saamaan omat iskun paikkansa. Kerroinsepät ovat kenties reagoineet liiankin vahvasti Messin poissaoloon maalimääräkertoimia laskiessaan – löytyyhän joukkueista edelleenkin hyökkäysvoimaa sangen mukavasti.

Harvemmin pääsee Barcelonan matsiin yli 2,5 maalin lopputulemaa sivaltamaan, mutta tällä kertaa kerroin 1,96 lojuu mielestäni liian korkealla. Kaikki yli lukeman 1,82 kurkottavat numerosarjat kelpaavat meikäläisen papereissa lapulle, joten paskaakos siinä sitten.

Sellaista, nyt jatkan tongintaa. Pelionnea kaikille skulailemaan päätyneille.

Lisää La Liga -kertoimia tästä!

Uuden toiminnallisuuden ansiosta voit avata tilin ja lyödä vetoa kätevästi suoraan bannerin kautta. Testaa uutta Trustlyn tarjoamaa toimintoa yläpuolelta!

JÄTÄ VASTAUS

Please enter your comment!
Please enter your name here