KPV haki todella tärkeän vierasvoiton Seinäjoelta perjantai-iltana. Kokkolalaisten Enoch Banzalta nähtiin mahtava osuma.

KPV voitti vieraskentällä SJK:n numeroin 0-2 (0-2) Veikkausliigan alemmassa loppusarjassa perjantai-iltana.

19-vuotias HJK:n lainapelaaja Banza pamautti 24. minuutilla erittäin tyylikkään maalin. Hysen memolla lisäsi johtoa 33. minuutilla. Banzalla oli avausjakson lopussa saumat tehdä lisämaali, mutta nuorukainen ampui rankkarin taivaan tuuliin.

Toisella jaksolla ei maaleja enää nähty ja näin KPV nousi jo kahden pisteen päähän kymmenentenä olevasta RoPS:sta. VPS:n tilanne sarjajumbona on tukala, sillä se on kuusi pistettä KPV:tä perässä. KPV:llä on jäljellä kaksi ottelua ja VPS:llä sekä RoPS:lla kolme ottelua.

Mestaruussarjan ottelussa KuPS tarrasi lujasti kiinni mestaruuteen, kun Ilves kaatui numeroin 2-0 (0-0). Maalintekijöinä toimivat Vile Saxman ja Tuco.

KuPS:lla on kasassa 49 pistettä, kun joukkueella on kaksi ottelua pelaamatta. FC Interillä on 45 pistettä ja kolme ottelua pelaamatta. Kolmantena olevalla Ilveksellä on 43 pistettä ja kaksi ottelua pelaamatta

Enoch Banzan taidonnäyte

Jos video ei jostain syystä aukea, niin voit katsoa sen myös TÄSTÄ.
— —
KATSO MYÖS: Klassikkovideo: Alasarjajoukkue Witham Townin ainoa vieraskannattaja lauloi chantteja 90 minuuttia