Torino ja AC Milan tasaväkisessä väännössä

Torino ja AC Milan ottavat yhteen torstai-illan ainoassa Serie A:n kamppailussa. Molemmat joukkueet ovat enemmän tai vähemmän alisuorittaneet ensimmäisissä peleissään. Tasaväkinen ottelu on odotuksissa Torinon olympiastadionilla.

Tämä ottelu paketoi Serie A:n viidennen ottelukierroksen. Torino ja AC Milan ovat tasapisteissä kuudella pisteellä. Kotijoukkue Torino on klaarasi ensimmäisessä kahdessa ottelussaan voitot Sassuolosta ja Atalantasta, jota on seurannut kahden edellisen matsin tappiot Leccestä ja Sampdoriasta.

Vierasjoukkue Rossonerin tilanne ei paljon parempi ole sillä viikonloppuna se hävisi yhden kauden isoimmista otteluistaan. Derby della Madonnina, eli tuttavallisemmin Milanon derby meni Internazionalen juhliessa. Tappio tuli myös avauskierroksella Udineselle, mutta voitot Bresciasta ja Hellas Veronasta paikkaavat vähän tilastoja.

Ottelun tasaväkisyydestä kertoo se, että Torinon ja AC Milanin viidestä edellisestä yhteenotosta neljä on päättynyt tasalukemiin. Poikkeuksena on edelliskohtaaminen, jossa Torino korjasi kolme pistettä kotiin Andrea Belotin ja Alejandro Berenguerin maaleilla. Erittäin tasaväkiset lähtökohdat myös tänään antavat luottamusta pelata tasapeliä lapulle.

Pelivihje: Tasapeli (3.25 @Coolbet)

LYÖ VETOA!

Lue myös: Mosa on vapautettu sopimuksesta SJK:n kanssa

Edellinen artikkeliVideo: Glen Kamara teki voittomaalin Rangersille Cup-ottelussa
Seuraava artikkeliGetafen ja Barcelonan välinen myräkkä sytyttää panostusmielessä

JÄTÄ VASTAUS

Kirjoita kommenttisi!
Kirjoita nimesi tähän