Fulham ja Wolves korkkaavat Valioliigakierroksen

Fulham ja Wolves korkkaavat 31. kierroksen Valioliigassa Craven Cottagella. Triplauksen liuskalla hyödynnetään tämän lisäksi myös saksalaista futista!

Triplaus-kilpailussa pelaajan tarkoituksena on triplata aloituspanoksensa (10-30€) perjantaista sunnuntaihin, eli kolmen päivän ajan. Mikäli tämä onnistuu, pääsee pelaaja omien voittojensa lisäksi käsiksi vähintään 2000€ jackpotiin!

Coolbet: Parhaat kertoimet ja kampanjat!

Iltakymmeneltä vihelletään käyntiin tämä Valioliigan ainoa perjantain kamppailu, joka on myös Coolbetin Päivän Peli. Odotuksissa on tasaista vääntöä, joka näkyy kertoimissa. Markkinatoppeja on myös jaossa niin koti- kuin vierasvoitollekin asetelmalla 2.61 – 3.10 – 3.18.

Fulham ja kotivoitot eivät ole kulkeneet tätä kautta käsi kädessä. Scott Parkerin suojatit ovat itse asiassa operoineet sarjan heikoimmalla kotirekordilla, kun 16 kotipelistä on jäänyt käteen 10 pistettä ja yhdeksän tehtyä maalia. Ei järin vakuuttavia lukuja.

Silti Fulham lähtee osittaisena ennakkosuosikkina kohtaamiseen. Se on toisaalta ymmärrettävää, sillä Wolves on ollut vaikeuksissa edellisissä matseissaan. Joukkueen viimeisin voitto tuli Valioliigan 25. kierroksella Leedsiä vastaan, jota on seurannut kaksi tasapeliä ja kolme tappiota. Tänään onkin oiva sauma kelkkaa kääntää.

Molempien joukkueiden maalille irtoaa miellyttävä kerroin (2.08) ja sitä yhdistellään tähän kohteeseen, joka vaatii osuakseen Wolvesin vierasvoiton tai tasapelin. Fulham on esittänyt heräämisen merkkejä kevään mittaan, mutta Wolves on loppujen lopuksi näistä kahdesta poppoosta se laadukkaampi.

Lapulle poimitaan myös Saksan toiseksi korkeinta sarjaporrasta, jossa HSV ja Darmstadt ovat napit vastakkain Hampurissa. Kolmosen kerroinvaatimuksen täyttämiseksi nostetaan liuskalle kohde, joka osuu HSV:n tehdessä vähintään yhden maalin.

TRIPLAUKSEEN!

JÄTÄ VASTAUS

Please enter your comment!
Please enter your name here