Muutama valinta Serie A:n suuntaan

Atalantassa pelaava Duvan Zapata on paukuttanut kahdella edellisellä kaudella Serie A:ssa yhteensä 41 osumaa.
Atalantan Duvan Zapata on paukuttanut kahdella edellisellä Serie A -kaudella yhteensä 41 osumaa. (Kuva: Getty Images)

Viikonloppu tuo mukanaan muutamia puolinasevia pelikohteita, ohessa pari sanaa omiin italialaisnähnäimiin liittyen.

Fiorentina – Atalanta

Serie A:n kakkossijasta ainoastaan kahden pisteen päässä möllöttävä sarjanelonen Atalanta taistelee kiivaasti Mestarien liigan edustuspaikasta, Fiorentina ei tunnu taistelevan oikeastaan mistään. Atalantan hyökkäysiloittelusta ja prässäävästä pelityylistä olen paasannut jo hyvinkin pitkään, eikä tuo Fiorentinakaan parhaimmillaan mitenkään väritön ryhmä ole.

Fiorentinan penkin päähän palanneella Giuseppe Iachinilla on suhteellisen mukava pelaajatilanne, kun ns. tärkeistä veivareista sivussa lojuvat ainoastaan Franck Ribery sekä Erick PulgarMyös Atalantan kokoonpanotilanne on hyvä, sivussa ovat näillä näkymin Hans Hateboer ja Matteo Pessina. Mestarien liiga ei enää Atalantaa rasita, joten nyt voidaan survoutua eteenpäin täydellä höyryllä. Muun muassa Murielin ja Zapatan kaltaiset hyökkäyspään velhot aiheuttavat hankaluuksia joukkueelle kuin joukkueelle.

Pelivalinta

Koska Atalantan motivaatiopiikki on ilmeinen, pelityyli tiedetään ja kokoonpanotilanne näyttää maistukaiselta, eikä Fiorentinallakaan ole hirveästi syitä lähteä peruuttelemaan, maistuu yli 2,5 maalin lopputulema kertoimella 1,65

Spezia – Crotone

Puhuin Crotonesta jo edellisellä viikolla, eikä puheissa juurikaan ole muutettavaa. Hyvin isolla todennäköisyydellä sarjatasoa kauden päätteeksi vaihtava Crotone on innostunut viime aikoina todellisesta hawaijipallomeiningistä. Viimeiset viisi matsia on tahkottu kaikki vähintään viiden maalin lopputulemaan. Maalinteko onnistuu, mutta kun omissa soi samaan aikaan vielä rajummin, ei pistepotti meinaa karttua sitten millään.

Spezia on tällä hetkellä seitsemän pisteen verran putoamisviivan yläpuolella. Hyvältä siis näyttää, mutta kaikki on pahimmassa tapauksessa mahdollista. Edelleen ilman vierasvoittoa tällä kaudella vaeltelevan Crotonen kustannuksella säilymistä voisi mukavasti varmistella, mutta helppoa puhdetta ottelusta on turha odottaa.

Molemmat ryhmät pääsevät matsiin mukavan kokoonpanotilanteen marinoimana, puolimerkittävistä poissaoloista mainittakoon Crotonen alakerran Pedro Pereiran nokkahuiluosastokomennus.

Pelivalinta

En itse näe kovinkaan montaa syytä, miksei ottelusta jälleen maali-iloittelua syntyisi. Spezian joulukuisessa kohtaamisessa 4-1 lukemin kaataneella Crotonella ei ole mitään menetettävää, ja kun Speziakin varmasti maalijanoiseen pelityyliin mukaan lähtee, kelpaa yli 2,5 maalin lopputulemasta tarjottava kerroin 1,65 lapulle.

Ja kyllä, muodostan kohteista singleä riskikkäämmän tuplalirpakkeen, joka löytyy nyt myös sivultani. Sellaista.

Kertoimet ovat kirjoitushetken kertoimia ja saattavat muuttua. Lisää kertoimia tästä.

Uuden toiminnallisuuden ansiosta voit avata tilin ja lyödä vetoa kätevästi suoraan bannerin kautta. Testaa uutta Trustlyn tarjoamaa toimintoa yläpuolelta!

JÄTÄ VASTAUS

Please enter your comment!
Please enter your name here