Franck Ribery töni tuomaria, pelikieltoa tulossa? – katso video!

Franck Ribery menetti malttinsa totaalisesi sunnuntaina, kun hänen edustama Fiorentina kärsi 1-2 tappion Laziota vastaan pelatussa ottelussa.

https://twitter.com/PiedsCarres/status/1188693387370729472

 

Lazio ryöväsi dramaattisen vierasvoiton Italian maajoukkuetykki Ciro Immobilen loppuhetken maalilla. Fiorentinan pelaajat kuitenkin protestoivat osumaa rajusti, sillä heidän mielestään tilannetta edelsi täysin selkeä rike.

75. minuutilla vaihtoon otettu 36-vuotias ranskalaiskonkari Ribery tulistui tuomaristolle siinä määrin, että hän päätyi tönäisemään ottelun avustavaa tuomaria tilanteen tuoksinnassa. Riberytä odottaakin tuomarin koskemattomuuden rikkomisesta pitkä pelikielto, sillä Italian jalkapalloliitto (FIGC) ja Serie A suhtautuvat erittäin tiukasti tuomareiden koskemattomuuteen.

Riberyn kerrotaan olleen vihainen jo 75. minuutilla, jolloin hän joutui tekemään tilaa vaihdosta kentälle kirmanneelle Kevin-Prince Boatengille.

– Hän on todellinen mestari. Rakastan hänen adrealiinia ja intohimoa. Olin itse hyökkääjä, joten tiedän, miltä tuntuu joutua vaihtoon, Fiorentina-valmentaja Vincenzo Montella sanaili ottelun jälkeen.

Montella ymmärsi myös kokeen ranskalaisen turhautumisen Lazion 1-2 maalista.

– En ymmärrä, miksi tätä teknologiaa (VAR) ei käytetä, kun loppuhetkillä tulee ratkaiseva tilanne ja tällainen teknologia on käytössä. Käytetään minuutti siihen ja katsotaan, Montella puhisi.

Jos upotettu video ei näy, voit katsoa sen tästä.

– – – –

Lue myös: HJK jäi europelien ulkopuolelle – ”Huonoin missä olen ollut mukana”

JÄTÄ VASTAUS

Kirjoita kommenttisi!
Kirjoita nimesi tähän