Allsvenskanin mestaruustaisto käy kuumana

Allsvenskanin mestaruustaisto käy erittäin kuumana ja illan ottelussa Malmö FF saa hallitsevan mestarin AIK Tukholman vieraakseen. Molemmat joukkueet omaavat edelleen mahdollisuudet mestaruuteen, mutta pisteitä ei ole varaa kummankaan menettää.

Swedbank Stadionilla pelataan todella isoista pisteistä maanantai-iltana. Allsvenskanin mestaruustaisto on edelleen neljän kauppa. Malmön ja AIK:n lisäksi tähän joukkoon kuuluvat väkevän loppukauden pelannut Hammarby sekä ennakkosuosikki Djurgården. Samaan aikaan myös Djurgården pelaa Örebrota vastaan, joka antaa oman mausteensa vielä tämän ottelun merkitykselle.

Molemmat joukkueista menettivät tärkeitä pisteitä syksyn mittaan. Malmö hävisi merkitykselliset ottelut pahimpia kilpailijoitaan Hammarbytä ja Djurgårdenia vastaan. Myös AIK joutui nöyrtymään paikallisottelussa Hammarbylle, sekä pari kierrosta sitten kompuroi tärkeät pisteet tasapeliin Elfsborgia vastaan.

Tasaisia ovat Malmön ja AIK:n yhteenotot olleet. Neljä edellistä vääntöä ovat päättyneet vähämaalisiin tasapeleihin, eikä tänäänkään maaliodottama korkealla ole. Edellinen kamppailu keskikesällä Tukholmassa päättyi vähäisten vaiheiden jälkeen maalittomaan tasapeliin. Paljon puhuvaa on myös se, ettei AIK ole tällä vuosituhannella onnistunut Malmön kotiluolassa heitä voittamaan Allsvenskanin ottelussa. Kotijoukkue on tänäänkin ennakkosuosikki kerroinjakaumalla 1.82 – 3.63 – 4.85.

Kotijoukkueen kelkkaan emme kuitenkaan loikkaa. Kaikki merkit puoltavat jälleen sitä seikkaa, että vähämaalinen tasapeli olisi nähtävissä. Korkea kerroin tasapelille houkuttelee kovasti. Tasapeli tässä pelissä tarkoittaisi myös sitä, että molemmat joukkueet saisivat sanoa hyvästit taistelulle Lennart Johanssons mestaruuspokaalista.

Pelivihje: Tasapeli (3.63 @Coolbet)

LYÖ VETOA!

Franck Ribery töni tuomaria, pelikieltoa tulossa? – katso video!

Uuden toiminnallisuuden ansiosta voit avata tilin ja lyödä vetoa kätevästi suoraan bannerin kautta. Testaa uutta Trustlyn tarjoamaa toimintoa yläpuolelta!

JÄTÄ VASTAUS

Please enter your comment!
Please enter your name here