Feyenoordilla ei varaa himmailuun tänä iltana

Feyenoordilla ei ole varaa himmailuun tänä iltana, kun Eurooppa-liigassa pelit jatkuvat. Vieraaksi Stadion Feijenoordille saapuu Glen Kamaran edustama Rangers. Molemmilla joukkueilla on vielä lohkotilanne omissa hyppysissä.

Jo ennakkoon tasaiseksi povattu G-lohko ei ole pettänyt. Rangers ja Young Boys pitävät kärjessä paikkojaan seitsemällä pisteellä, kun taas Feyenoord ja FC Porto ovat haastajan asemassa neljällä pisteellä. Pelejä on jäljellä vielä kaksi kierrosta ja jokaisella joukkueella on vielä panosta pelissä, joten mitään ei säästellä.

Feyenoordilla on ollut vaikeuksien varjelema alkukausi. Kauden 2017 Hollannin mestari on tämän hetken sarjataulukossa puolivälissä, josta se kuitenkin tulee todennäköisesti tekemään nousua myöhemmin. Europelit voivat vielä pelastaa heikosti mennyttä kautta ja jatkopaikkaa himotaan varmasti Rotterdamissa.

Steven Gerrardin Rangers pelaa hyvää futista tällä hetkellä. The Gers on kuuden ottelun voittoputkessa ja tänä iltana jatkopaikka voi teoreettisesti varmistua jopa pelkällä tasatuloksella. Skotlannin pääsarjassa Rangers on tasoissa verivihollisensa Celticin kanssa, joten tärkeitä otteluita tahkotaan nyt jatkuvasti.

Ottelun maaliodottama on korkealla, eikä suotta. Kotijoukkue Feyenoord on latonut keskimäärin 1.71 maalia ottelua kohden, xG-arvon ollessa 1.77. Yllättäen ongelma on löytynyt alakerran pelaamisesta, sillä omissa on soinut keskimäärin 1.54 maalia. Se kertoo omaa kuvaansa siitä, että Rangersin Alfredo Morelos kumppaneineen tuskin jäävät nollille.

Pelivihjeessä haetaan rohkeasti Feyenoordille onnistumista. Tämän lohkon otteluissa on kotikenttäedun merkitys ollut kova, eikä kellään ole vierasvoittoa tilillään. Suoraa voittoa ei nyt kuitenkaan haeta, vaan vähintään kahden maalin syntymistä kotijoukkueelle.

Pelivihje: Feyenoord yli 1.5 maalia (2.13 @Coolbet)

Kerroin on artikkelin julkaisuhetkellä ja saattaa muuttua siitä.

LYÖ VETOA!

Video: Zlatan osti osuuden Hammarbysta – Malmö-fanit sytyttivät Zlatan-patsaan tuleen

Uuden toiminnallisuuden ansiosta voit avata tilin ja lyödä vetoa kätevästi suoraan bannerin kautta. Testaa uutta Trustlyn tarjoamaa toimintoa yläpuolelta!

JÄTÄ VASTAUS

Please enter your comment!
Please enter your name here