Video: Zlatan osti osuuden Hammarbysta – Malmö-fanit sytyttivät Zlatan-patsaan tuleen

Zlatan osti osuuden Allsvenskan-seura Hammarby IF:stä. Jatkossa ruotsalaistähti omistaa noin neljänneksen Hammarbystä. Malmön kannattajat raivoistuivat.

Ruotsin suurin jalkapallotähti Zlatan Ibrahimovic julkaisi hiljattain Instagramissa videon, jossa komeilee Hammarbyn pelipaita Zlatanin nimellä varustettuna. Moni tulkitsi tuon videon vihjeeksi siitä, että mies olisi siirtymässä Hammarbyn riveihin pelaajana. Näin ei kuitenkaan ole, vaan Zlatanista tuli vain seuran osaomistaja.

Vaikka Zlatan onkin Hammarbyn kilpailijana tunnetun Malmö FF:n kasvatti, käy tuore osakeostos järkeen. Amerikkalaisyhtiö AEG nimittäin omistaa Ibrahimovicin edellisen seuran Los Angeles Galaxyn sekä 47 prosenttia Hammarbystä.

– Pelasin Galaxyssä ja loin hyvät suhteet AEG:n ihmisiin. Sitä kautta sain tämän mahdollisuuden tulla AEG:n partneriksi, ja sellaisesta ei voinut kieltäytyä, Zlatan kommentoi ruotsalaislehti Aftonbladetille.

– Tämä non fantastista. Tuntuu jännittävältä, sillä tämä on täysin toisenlainen projekti. Olen valtavan motivoitunut ja voimakkaasti mukana tässä siitä päivästä lähtien, kun lopetan jalkapalloilun, Hammarbyn nousuun skandinaavian suurimmaksi seuraksi uskova Ibrahimovic hehkuttaa.

Malmöhon on pystytetty taannoin patsas Zlatanille ja häntä pidetään yleisesti kaupungin keulakuvana. Nyt suivaantuneet kannattajat sysyttivät patsaan tuleen ja kirjoittelivat tappouhkauksia spraymaalilla.

Jos video ei aukea, voit katsoa sen TÄSTÄ.

Zlatanin seuraavasta osoitteesta ei ole vielä tietoa. Mies jätti hiljattain päättyneen kauden jälkeen Los Angeles Galaxyn, jota hän ehti edustaa keväästä 2018, jolloin hän siirtyi Yhdysvaltoihin Manchester Unitedista. Viime aikoina Zlatania on huhuttu muun muassa AC Milanin riveihin sekä Englannin Valioliigaan.

Zlatan osti osuuden Hammarbystä

View this post on Instagram

@hammarbyfotboll

A post shared by Zlatan Ibrahimović (@iamzlatanibrahimovic) on

Jos video ei näy, voit katsoa sen tästä.

– – – – –

Katso myös: Video: Paulo Dybala laukoi mahtavan voittomaalin vaparista Mestarien liigassa

JÄTÄ VASTAUS

Kirjoita kommenttisi!
Kirjoita nimesi tähän