Federico Valverde iski kenties viikonlopun näyttävimmän täysosuman La Ligassa, kun hän sooloili pallon upeasti maaliin Mallorca-ottelussa.

La Ligan hallitseva mestari jyräsi voittoon sunnuntaina kotikentällään, kun sen vastaan asettui Mallorca. Vierailijat tosin aloittivat maalinteon 35. minuutilla, mutta ensimmäisen puoliajan lisäminuuteilla Federico Valverde toi Real Madridin tasoihin huikealla soolomaalilla.

Valverde lähti ohittelemaan Mallorca-puolustusta pitkälti omalta kenttäpuoliskolta. Jallittelujensa päätteeksi Valverde laukoi hillittömällä kanuunalla pallon Mallorca-maalin vasempaan yläkulmaan.

Toisella puoliajalla madridilaiset menivät menojaan Viniciuksen, Rodrygon ja Antonio Rüdigerin maaleilla. Loppulukemat näin ollen 4–1.