Tuplaus & day 1: Empoli – AS Roma

Tänään potkaistaan Tuplaus-urakka käyntiin ja vetolapulle haetaan yksi pelivalinta Serie A:n puolelta. Empoli ja AS Roma kohtaavat kello 21:45, ja vieraisiin löytyy luottoa.

Jose Mourinhon AS Roman harteilla lepää selvä ennakkosuosikin viitta. Esimerkiksi Coolbet palauttaa rahat AS Roman voitosta takaisin 1.75-kertaisena, kun taas Empolin kerroin huitelee vitosen tietämillä.

Paperilla molemmat joukkueet ovat suoriutuneet kohtuu kehnosti. Empolilla on vyötäröllä yksi tappio ja neljä tasapeliä – voitto siis uupuu. AS Roma on hävinnyt kerran, tätä ennen se ehti voittaa kolmesti ja pelata tasapelin.

Isäntäjengi lähtee takuulla taistoon verenmaku suussa, sillä avausvoitto tälle kaudelle fanien edessä varmasti kelpaisi. Koemme silti, että AS Roma on tänään vahvoilla, sillä mielestämme jengi on pelannut paremmin mitä tulokset antavat ymmärtää. Isoimmat ongelmat ovat olleet puolustuspäässä, mutta Empolin pitäisi kyllä AS Roman materiaalilla kaatua. Vetolapulle painetaan veto ”Yli 1,5 maalia & AS Roma voittaa”. Tästä irtoaa kerroin 2.05, jolla päästään mukavasti Tuplaukseen mukaan.

Edellinen artikkeliVideo: Real Madridin Federico Valverde sooloili kuvankauniin maalin Mallorcan verkkoon
Seuraava artikkeliVeikkausliigan ratkaisupelien otteluohjelmat julkaistu – tässä kaikki matsit

1 kommentti

JÄTÄ VASTAUS

Kirjoita kommenttisi!
Kirjoita nimesi tähän