FC Interille huippuvahvistus – Erfan Zenelille loppukauden mittainen sopimus

FCInterVeikkausliigassa kymmenentenä oleva FC Inter tiedotti tiistaina tehneensä loppukauden kattavan sopimuksen laitahyökkääjä Erfan Zenelin kanssa.

29-vuotias Zeneli oli viime vuonna HJK:n paras sekä pelaaja maalien ja maaliin johtaneiden syöttöjen määrien perusteella. Zeneli on aiemmin Suomessa pelatessaan edustanut ainoastaan HJK:ta.

Viimeksi Zeneli edusti Kazakstanin pääsarjassa pelaavaa Shahter Karagandaa, mutta hän purki sopimuksensa seuran kanssa viime kuussa. Sen lisäksi Zenelillä on pelikokemusta Israelin pääsarjasta, jossa hän pelasi yhden kevätkauden verran.

– Minulla olisi ollut Suomessa muitakin vaihtoehtoja tarjolla, mutta Inter on joukkue, jonka kuuluu olla aina taulukon yläpäässä. En voikaan käsittää sitä, että Inter on nyt sarjassa niin alhaalla, vaikka joukkue on yhä hyvä, Zeneli kertoo Turun Sanomien verkkosivuilla.

Kaiken kaikkiaan nykyisen Kosovon alueella syntynyt pelaaja on pelannut Veikkausliigassa 199 ottelua, joissa hän on tehnyt 38 maalia. Lisäksi Zeneli on edustanut Suomea A-maajoukkuetasolla kuudesti.

Interin valmentaja Jami Wallenius on tyytyväinen saadessaan joukkueeseen Zenelin tasoisen pelaajan.

– Erfan tuo Interiin sellaista erikoisosaamista, jota meiltä on tällä kaudella puuttunut. Hän on pelaajana erityyppinen kuin meidän muut laitapelaajat ja lisäksi hän on tietysti hyvä erikoistilanteiden antajana, Wallenius kuvailee Zeneliä FC Interin verkkosivuilla.

Vasta elokuun 5. päivänä avautuvan siirtoikkunan takia Zeneli ei saa edustaa Interiä vielä heinäkuun otteluissa IFK Mariehamnia ja HJK:ta vastaan. Hän kuitenkin harjoittelee Interin mukana ensimmäisen kerran jo tänään ja on pelikelpoinen elokuun alussa pelattavassa Ilves-ottelussa.

Veikkausliiga otteluennakko - Puoliaika.com - Coolbet

Edellinen artikkeliJuventus Gonzalo Higuaínin perässä – hintalappu hirvittää
Seuraava artikkeliPuoliaika.com ennakko: SJK – BATE Borisov

JÄTÄ VASTAUS

Kirjoita kommenttisi!
Kirjoita nimesi tähän