Juventus Gonzalo Higuaínin perässä – hintalappu hirvittää

juventus_logo

Italialaislähteiden mukaan Serie A:n hallitseva mestari haluaa Gonzalo Higuaínin Napolista.

Napoli-hyökkääjä Gonzalo Higuaín on vakionimi jokakesäisessä siirtohuhujen myllyssä. Miestä on viety välillä niin Chelseaan, Manchester Cityyn, Interiin ja moniin muihin suurseuroihin. Varsinkin Arsenal on huhujen mukaan halunnut argentiinalaisen riveihinsä jo monta vuotta, mutta siirtoa ei koskaan ole tapahtunut.

TSEKKAA TÄMÄ:

Viime aikoina Juventus on noussut spekulaatioissa vahvimpana ehdokkaana ostamaan Napolissa viime kaudella Serie A:n maalikuninkuuden voittaneen hyökkääjän. Italian Sky Sportsin mukaan Juven ja Napolin presidentit Aurelio de Laurentiis (Napoli) ja Andrea Agnelli (Juventus) keskustelivat miehen siirrosta eilisessä Serie A-seurojen johtohenkilöiden tapaamisessa.

Juventus on Italiasta tihkuneiden tietojen mukaan valmis tarjoamaan Higuaínista könttäsummaa rahana, jonka lisäksi Napoli saisi valita pelaajia mukana vaihtokaupassa. Napoli-hyökkääjän sopimuksessa on ulosostopykälä, mutta hinta on massiivinen 94 miljoonaa euroa, joka on Juvelle 28-vuotiaasta pelaajasta liikaa. Agnellin väitetään vastanneen journalistille, joka kysyi aikooko Juve maksaa Higuaínista 94 miljoonaa euroa: ”enpä usko”.

Skyn mukaan Napolia vaihtokaupassa kiinnostavat hyökkääjä Simone Zaza, keskikenttäpelaajat Stefano Sturaro ja Roberto Pereyra sekä keskuspuolustaja Daniele Rugani.

Puoliaika seuraa Gonzalo Higuaín -saagaa mielenkiinnolla.

Edellinen artikkeli5 merkityksellistä taktiikkaa, jotka muuttivat jalkapallon!
Seuraava artikkeliFC Interille huippuvahvistus – Erfan Zenelille loppukauden mittainen sopimus

JÄTÄ VASTAUS

Kirjoita kommenttisi!
Kirjoita nimesi tähän