Puoliaika.com ennakko: SJK – BATE Borisov

SJK Stadion
OmaSP Stadion on tänään suurella todennäköisyydellä loppuunmyyty.

Viime viikon tiistaina hallitseva Suomen mestari SJK hävisi vieraskentällä Valko-Venäjän suurseura BATE Borisoville Mestarien liigan toisen karsintakierroksen ensimmäisessä osaottelussa lukemin 2-0. Tänään SJK on kovan paikan edessä, kun BATE saapuu toista osaottelua varten Seinäjoelle. Ottelu käynnistyy kello 20.00 ja ISTV näyttää ottelun suorana lähetyksenä.

Seurahistoriansa ensimmäistä kertaa Mestarien liigan karsinnoissa pelaava SJK oli ensimmäisessä osaottelussa helisemässä. Varsinkin ensimmäinen parikymppinen oli kotijoukkueena pelanneen BATE Borisovin suvereenia hallintaa. Avausmaalista vastasi puolen tunnin kohdalla kulmapotkusta Yury Kendysh ja loppulukemat 2-0:aan sinetöi läpiajosta Vitali Rodionov.

Kuten viikko sitten, tulee BATE myös tänään suurella todennäköisyydellä ottamaan pallonhallinnan itselleen. SJK:n mahdollisuudet piilevät nopeissa vastahyökkäyksissä.

Kyseessä on niin kovatasoinen vastustaja, että jos tulee pallon menetys tai ollaan levällään, niin he rankaisevat heti. Vieraspelissä meille tuli varmaan neljä virhettä ja niistä tuli heti kaksi maalia. Kahdesti Mihkel Aksalu joutui venymään paraatitorjuntaan. Se kertoo kaiken olennaisen. Meidän täytyy siis olla hereillä koko 90 minuuttia ja enemmänkin, SJK:n keskikenttäpelaaja Mehmet Hetemaj sanoo seuran verkkosivuilla.

SJK tarvitsee tänään vähintään 2-0 kotivoiton varsinaisella peliajalla, jotta ottelu etenisi 2x 15 min jatkoajalle. Jos BATE saa iskettyä vierasmaalin, on SJK:n voitettava ottelu vähintään neljällä maalilla.

– On selvää että meillä on nyt etulyöntiasema, mutta tämä on jalkapalloa ja mitä vain voi sattua. On tärkeää että valmistaudumme hyvin ja pidämme itsemme kunnossa ennen toista osaa, BATE Borisovin päävalmentaja Alyaksandr Yermakovich kertoi SJK:n verkkosivujen mukaan ensimmäisen osaottelun jälkeen.

12 kertaa maansa mestaruuden voittanut BATE Borisov on Valko-Venäjän menestynein jalkapalloseura. BATE on tuttu joukkue myös Mestarien liigasta ja se on pelannut UCL:n lohkovaiheessa viisi kertaa. Viime kaudella BATE pelasi samassa alkulohkossa AS Roman, Bayer Leverkusenin sekä FC Barcelonan kanssa.

Otteluparin voittaja saa vastaansa seuraavalla kierroksella voittajan otteluparista Dundalk (IRL) – FH Hafnarfjördur (ISL).

SJK:n OmaSp Stadion on tänään suurella todennäköisyydellä loppuunmyyty, sillä otteluun on myyty noin 5 000 lippua ennakkoon. Seinäjokilaiset saavat varmasti kotiyleisöstä sen kuuluisan ylimääräisen kenttäpelaajan. Tekonurmi tuo myös lievän edun SJK:lle. SJK pääsee lähtemään otteluun parhaalla mahdollisella kokoonpanolla.

SJK:n kannalta tärkeintä on pitää oma pääty puhtaana, mutta tarvittavia maaleja tulee hakea myös riskin kautta. Vaikka sitten Roope Riskin.

SJK – BATE Borisov tänään kello 20.00 OmaSP Stadionilla
> Coolbetin kertoimet otteluun
1: SJK 4,20
X: Tasapeli 3,50
2: BATE Borisov 1,85
Yli 2,5 maalia: 2,02

Alta löytyvältä videolta voit katsoa vielä ensimmäisen osaottelun maalit:

https://www.youtube.com/watch?v=Lgg7NfFSf6I

Uuden toiminnallisuuden ansiosta voit avata tilin ja lyödä vetoa kätevästi suoraan bannerin kautta. Testaa uutta Trustlyn tarjoamaa toimintoa yläpuolelta!

JÄTÄ VASTAUS

Please enter your comment!
Please enter your name here