Eurooppa-liigapanostusta Kyprokselle ja Saksaan

Torstai ja Eurooppa-liiga, mikä ihana pari. Suorastaan jännäkakkamaista pinnistellä matsien lopputulemia etupeltoon eetteriin. Kukapa tietää, jos sekään…

APOEL – Qarabag

Ajattelin oman henkilökohtaisen alkuhuumani jälkeen ensin skipata koko matsin, mutta kerroinasetelma piti kuin pitikin näpit ottelussa mukana. APOEL on ollut alkukaudella kotoisessa sarjassa kentällään kuin muuri, mutta tokihan vastus tänään monia kyproslaisia ryhmiä vahvempi on. Itse asiassa takerruin omaan valintaani lopullisesti Eurooppa-liigan alkulohkotilanteen valossa.

Joukkueethan kohtaavat nyt jo neljännen kerran lyhyen ajan sisään. Ensin tahkottiin pari myräkkää Mestarien liigan karsinnoissa ja nyt mittaillaan meisseleitä Eurooppa-liigassa. Kahdeksan pistettä Sevillaa ja kolme pistettä Qarabagia perässä vaeltelevaa APOEL:ia ei tasapelikään palvele, vaan matsi pitää voittaa, jottei jatkoonmeno vaikeudu ylitsepääsemättömäksi.

Sekä APOEL:in että Qarabagin kolmessa ensimmäisessä Eurooppa-liigan lohkovaiheväännössä on survottu maaleja keskimäärin neljän byyrin ottelukeskiarvolla, enkä vallitsevassa tilanteessa näe estettä vähintään kolmen osuman illalle tänäänkään. Joukkueiden ensimmäinen kohtaaminen päättyi Azerbaidzanissa 2-2 tulokseen. Qarabag oli selvästi hallitsevampi osapuoli (pallonhallinta 67-33, maalintekoyritykset 18-4), mutta tokihan APOEL:in kotietu puntteja tänään tasoittaa.

Mitä kokoonpanoihin tulee, molemmat joukkueet pääsevät nurmelle suhteellisen makoisin asetelmin. Qarabagin ainoaksi merkittäväksi poissaoloksi laskettakoon hyökkääjä Mahir Emrelin puuttuminen, APOEL puolestaan taistelee hyökkäyspäässä ja keskikentällä hääräilevien Roman Bezjakin sekä Tomas De Vincentin pelikuntojen kanssa.

Pelivalinta

APOEL:in jatkoonmenotoiveita helpottaisi ainoastaan voitto, enkä nyt liikaa näe Qarabaginkaan lähtevän peruuttelemaan. APOEL suli kotinurmellaan Dudelangea vastaan neljästi, ja jos azerit osaavat paikoistaan viimeistellä, ei kyproslaisten reppu pysy puhtaana tänäänkään. APOEL-Qarabag o2 kertoimella 1,65 kiinnostaa, itse asiassa kaikki lukeman 1,56 ylittävä kiinnostaa. Yli kahdella maalilla kohde kotiin, tasan kahdella maalilla panos takaisin (tai tuplassa kohteen kertoimeksi 1,00) ja alle kahdella maalilla valinta metsään.

Kyproksella tahkottavan taiston kaveriksi kelpuutan Mönchengladbachin ja Roman välisen kulmapotkuintoilun. Molempien joukkueiden pelityyli nostaa ryhmät suhteellisen kulmapotkuherkiksi, ja kyseinen herkkyys on ollut ihan yleisönkin ihailtavissa koko alkukauden ajan. Yli 9,5 kulmapotkusta tarjottava kerroin 1,58 kelpaa tällä kertaa lapulle, joten meikäläisen tupla on valmis.

Ja muistattehan: tupla on aina singleä riskikkäämpi, joten olkaapa tarkkoina ja niin edelleen. Nastan pyylevää Eurooppaliigailtaa.

Lisää Eurooppa-liigakertoimia tästä.

Uuden toiminnallisuuden ansiosta voit avata tilin ja lyödä vetoa kätevästi suoraan bannerin kautta. Testaa uutta Trustlyn tarjoamaa toimintoa yläpuolelta!

JÄTÄ VASTAUS

Please enter your comment!
Please enter your name here