Erikoinen video leviää – pelaaja potkaisi kanan kuoliaaksi ja lensi suihkuun

Erikoinen video Kroatiasta

Erikoinen tapahtumasarja tapahtui Kroatiassa pelatussa NK Jelengradin ja Jasenovacin välisessä puoliammattilaisottelussa.

Viime lauantaina pelatun ottelun erikoiset tapahtumat alkoivat, kun lauma kanoja juoksi kentälle kesken ottelun. 23-vuotias Ivan Gazdek ei tyytynyt seuraamaan tilannetta sivusta, vaan lähti raivokkaasti jahtaamaan kanoja. Lopulta Gazdek potkaisi yhden kanoista kuoliaaksi ja heitti raadon aidan yli pois kentältä.

Tuomari ei Gazdekin toimintaa sulattanut, vaan antoi hänelle suoran punaisen kortin epäurheilijamaisesta käytöksestä. Eniten hämmennystä aiheutti kuitenkin Gazdekin kommentit ottelun jälkeen.

– Uskokaa minua. Se ei ollut tahallista. Kanat tulevat jatkuvasti kentälle ja peli joudutaan keskeyttämään. Kenttä on täynnä ulostetta. Nämä ovat epähygieniset olosuhteet, Gazdek puolustautui.

– Juoksin vähän kanojen perässä jahdatakseni ne pois ja heilautin jalkaani, tappaen yhden niistä vahingossa, Gazdek jatkoi.

Gazdek myös kertoi, että hänellä on itsellä eläimiä, korostaen että hän pitää niistä. Kanan omistajalle hän puolestaan lähetti anteeksipyyntökirjeen ja uuden kanan.

Videon tapahtumista voit katsoa Daily Mailin sivuilta.

Erikoinen video näyttää tapahtumat

Jos twiitti ei näy, voit katsoa sen myös tästä.

– – – – – –

Katso myös: Supertähti on syttynyt? – Katso video Real-lupauksen hattutempusta

JÄTÄ VASTAUS

Kirjoita kommenttisi!
Kirjoita nimesi tähän