Ylijuoksu E-lohkossa – Espanja murskasi Costa Rican 7-0

Espanja aloitti MM-kisat ryminällä, kun Costa Rica sai oikein huolella kyytiä. Verkko heilui seitsemän kertaa.

KATSO MYÖS: Video: MM-kisoissa taas suuri yllätys – Japani voitti Saksan!

Espanja murjoi Costa Rican peräti numeroin 7-0 (3-0) MM-kisojen E-lohkon ottelussa keskiviikkona. Ottelu oli taputeltu jo puolessa tunnissa.

Espanjan Dani Olmo viimeisteli voittomaaliksi jääneen 1–0-osuman heti 11. minuutilla. Marco Asensio lisäsi johtoa 21. minuutilla ja Ferran Torres laukoi rankkarista 3–0-taukonumerot 31. minuutilla.

Toisella jaksolla sama meno vaan jatkui. Torres teki alkuillan toisensa 54. minuutilla ja Gavi osui 75. minuutilla. Ja vielä lisäajan puolella Carlos Soler ja Alvaro Morata osuivat kertaalleen. Loppunumerot siis tylyt 7-0!