Kanada esitti kisojen kenties upeinta futista ensimmäisellä 45-minuuttisella. Belgia kuitenkin kairasi voiton.

KATSO MYÖS: Video: MM-kisoissa taas suuri yllätys – Japani voitti Saksan!

Belgia kaatoi Kanadan numeroin 1-0 (1-0) MM-kisojen F-lohkossa keskiviikkoiltana Dohassa, Qatarissa.

Ottelun avausjakso oli hämmentävää ja yllättävää katseltavaa, sillä Kanada pyöritti Belgiaa kuin märkää rättiä. Kanada sai rankkarin heti 11. minuutilla, mutta Belgian huippumaalivahti Thibaut Courtois torjui Alphonso Daviesin kudin.

Kanada myllytti taukoamatta, ja taidokkaammalla viimeistelyllä se olisi voinut tehdä useammankin maalin. Mutta kun ei kelvannut, niin Belgia iski avausjakson lopulla. Toppari Toby Alderweireld lähetti upean syötön, ja Michy Batshuayi viimeisteli, 1-0.

Toisella jaksolla Belgia pääsi peliin mukaan ja ottelu näytti tasaiselta. Kanada sai luotua hyökkäyksiä, mutta aivan huippupaikat jäivät vähiin. Näin ennakkosuosikki Belgia otti kuin ottikin voiton ja kolme pistettä.