Maaleja Brasilian ja Serbian väliseen myräkkään?

Omassa ajatusmaailmassa sunnuntai-torstaiakselin mielenkiintoisin MM-myräkkä mitellään torstaina, kun yllätysvalmis Serbia ja mestariehdokas Brasilia kohtaavat toisensa G-lohkossa. Puhuin valinnastani jo alkuviikolla Jengi Viihtyy podcastissa, mutta läyhätäänpä vielä hieman lisää. 

Brasilia – Serbia

Titen käskyttämä Brasilia on hävinnyt matsin viimeksi heinäkuussa 2021, ja suurena suosikkina se lähtee myös Serbiaa vastaan. Neymar, Vinicius Jr, Richarlison, Casemiro, Raphinha sekä monet muut kikkailijat takaavat, että laatua  löytyy ympäri kenttää. Brasilian hyökkäyspää on pelottavan taitava, ja mikäli normitivoli saadaan käyntiin, luodaan maalipaikkoja runsas määrä. 

Puhuin jo aiemmin Serbiasta kisojen mahdollisena mustana hevosensa, mutta tokihan hevosravi hieman hyytyy, mikäli hyökkäyspään tähdet Dusan Vlahovic ja Aleksander Mitrovic eivät ole kolhujensa takia tarpeeksi dominoivassa iskussa. Valmentaja Dragan Stojkovicilla on käytössään hyökkäyssuuntaan myös Dusan Tadicin sekä Sergej Milinkovic-Savicin kaltaisia seppiä, ja mikäli kaikki neljä riplailijaa kentällä kirmaavat, saattaa vastustajan puolustuksella olla nivusia hiostava ilta tiedossaan. Nyt sitten jännityksellä odotellaan, millaisella kokoonpanolla Serbia Brasiliaa lähtee haastamaan. 

Pelivalinta

Odotan näkeväni varsin yleisöystävällisen matsin, sillä Serbia pelityyleineen tuskin totaalisesti pakittelemaan lähtee. Mikäli Serbia kaikki ässänsä nurmelle iskee, nousee maaliodottama entisestään. Brasilian tulivoima on kaikkien tiedossa, ja ryhmä saattaakin yrittää kehitellä melkoista ilotulitusta heti avausotteluunsa. 

Yli 2,5 maalista tarjottu kerroin 1,77 kelpaa liuskalle – itse asiassa kaikki lukeman 1,64 ylittävä kelpaa. Panostusta isken laariin lukeman 3/5 verran. 

Kertoimet ovat kirjoitushetken kertoimia ja saattavat muuttua. 

JÄTÄ VASTAUS

Kirjoita kommenttisi!
Kirjoita nimesi tähän