Valioliigassa nähtiin sunnuntaina uskomattoman kaunis osuma, kun Tottenhamin Erik Lamela teki maalin rabona-potkulla.

Arsenal kaatoi Tottenhamin numeroin 2-1 (1-1) Pohjois-Lontoon derbyssä sunnuntaina Valioliigassa. Ottelun puhutuin pelaaja oli Tottenhamin 29-vuotias argentiinalaispelaaja Erik Lamela.

Ottelua oli pelattu 33 minuuttia, kun Tottenham sai pallon rankkarialueelle, missä Lamela laukoi rabonalla pallon verkkoon. Avausjakson lopulla Martin Oedegaard tasoitti uransa ensimmäisellä Arsenal-maalilla ja 64. minuutilla Alexandre Lacazette teki rankkarista 2-1-voittomaalin.

Pian Lacazetten voittomaalin jälkeen Lamela otti lyhyen ajan sisään kaksi keltaoista korttia ja lensi suihkuun. Miesalivoimainen Tottenham kuitenkin dominoi loppuminuuttia, mutta Harry Kanen tolppalaukausta lähemmäksi se ei päässyt.

— —
Coolbet: Parhaat kertoimet ja kampanjat!
— —

Erik Lamelan rabona

— —
KATSO MYÖS: Video: Norwich nousi vierasvoittoon – Teemu Pukki pamautti upean osuman!