Roman Eremenko ei ole mukana EM-karsinnoissa jatkossakaan

Suomen maajoukkueen päävalmentaja Markku Kanerva kertoi perjantaiaamuna Suplan Huucast-extra -podcastissa, ettei Roman Eremenko ole mukana Huuhkajien riveissä tulevissa EM-karsintaotteluihin Kreikkaa ja Italiaa vastaan.

Kanerva kertoi myös, ettei Eremenko ole Huuhkajien mukana syksyn muissakaan karsintaotteluissa. Kanervan mukaan Eremenko ei ole valmis tulemaan mukaan ja kokisi sen epäoikeudenmukaisena. Eremenkon maajoukkueura ei silti välttämätä ole vielä ohi.

Huucast-extrassa Kanerva käy myös läpi Teemu Pukin huimaa maalivirettä ja antaa pientä ennakointia maanantaina tapahtuvasta EM-karsintajoukkueen julkaisusta.

Kuuntele podcast TÄSTÄ.

Suomen karsintalohkon kärjessä on Italia (12 pistettä). Suomi on hienosti kakkosena yhdeksällä pisteellä. Armenia on yllättäen kolmantena kuudella pisteellä, kun taas Bosnialla ja Kreikalla on neljä pistettä, Liechtensteinin ollessa nollilla.

Suomen seuraavat ottelut ovat vuorossa syyskuun alussa ja molemmat matsit pelataan Ratinassa. Torstaina 5. syyskuuta vastassa on Kreikka ja sunnuntaina 8. syyskuuta vastassa on Italia.

Kanerva vahvisti – Eremenko ei ole mukana

 

 

Lähde: Palloliitto

— —
KATSO MYÖS: Valioliigahistorian toisen suomalaishattutempun tehneen Teemu Pukin fanipaidat revitään käsistä

Edellinen artikkeliEvertonin peleissä ketsuppipullo pysynyt kiinni
Seuraava artikkeli16-vuotias norjalaisfutari vaihtoi nimensä Lionel Messiksi

JÄTÄ VASTAUS

Kirjoita kommenttisi!
Kirjoita nimesi tähän