Evertonin peleissä ketsuppipullo pysynyt kiinni

Evertonin ensimmäiset kaksi ottelua Valioliigassa ovat olleet katsojille vähämaalista katsottavaa. Perjantai-iltana nähdään The Toffeesin vierailu Villa Parkille, jossa saman trendin odotetaan jatkuvan.

Maaliton tasapeli Crystal Palacea vastaan ja 1-0 voitto Watfordista. Tässä on Evertonin saldo kahden ottelun jälkeen. Jo harjoituskaudella hyvin vähämaalisia otteluita pelannut Everton on pelannut melkoisen tehotonta futista, mutta ei soi omissakaan. Hyökkäyksestä löytyy materiaalia, sillä Gylfi Sigurdsson ja Richarlison tehtailivat viime kaudella maaleja roppakaupalla. Piikkiin hankittu Moise Kean ei ole saanut vielä liiemmin vastuuta Marco Silvan miehistössä.

Aston Villa hankki runsaasti pelaajia kesän siirtoikkunassa ja hankintohin paloi reippaasti yli 100 miljoonaa puntaa. Näistä kenties se nimekkäin hankinta oli brassihyökkääjä Wesley Moraes, josta pulitettiin seuran siirtoennätys, noin 22 miljoonaa puntaa Club Bruggelle. Yksi Villan tärkeimpiä tekoja siirtoikkunassa oli kuitenkin kapteeni Jack Grealishin pitäminen seurassa, vaikka keskikenttäpelaaja olisi varmasti kelvannut useampaan suurseuraankin. Villa on kuitenkin edelleen pisteittä ja se on hävinnyt Tottenhamille sekä Bournemouthille ottelunsa.

Illan ottelusta odotetaan Evertonin kontrolloimaa peliä. Villa on pelannut hyökkäysvoittoista futista, kun taas Everton todella puolustuspainotteisesti. Villan hyökkäyspaine avaa Evertonille paikkoja hyökätä vastaan. Pelivalinnaksi muodostuu silti ehdottomasti alle 2.5 maalia. Kerroin oli pitkään jo yli kahden, mutta se on pikku hiljaa laskenut tasaisesti alaspäin. Ennakoin Villan jäävän maaleitta ja Everton pitää jo kolmannen nollapelinsä.

Pelivalinta: Alle 2.5 maalia (1.95 @Coolbet)

LYÖ VETOA!

Katso myös video: Meksikolaistähti Carlos Vela hassutteli vastustajan pakkeja urakalla MLS:ssä

JÄTÄ VASTAUS

Please enter your comment!
Please enter your name here