Ennakko: Saksa v Ghana

720px-WC-2014-Brasil.svg_

 

G-lohkossa toisella kierroksella kohtaavat Saksa ja Ghana. Ottelu alkaa klo 22.00.

 

Saksa aloitti kisat murskaavalla tavalla. He suorastaan kouluttivat Portugalia 4-0 lukemin. Ghana puolestaan hävisi USA:lle viime hetkien maalilla, lukemin 2-1. Saksa voi käytännössä varmistaa jatkopaikkansa voittamalla ottelun. Ghanan on puolestaan voitettava Saksa mieliäkseen vielä tosissaan jatkopaikasta tavoittelevien jengien mukaan.

 

Saksa on kaikin puolin yksi kisojen ehdottomista ennakkosuosikeista. Heillä ei juuri heikkouksia ole ja maanantainen Portugali-ottelu osoitti pelitavan toimivan todella hyvin. Ghanallakin on kasassaan hyvä nippu ja he olivat todella hyvin pisteessä kiinni avauspelissään ennen viime hetkien nikkausta.

 

Suvereenin materiaalin ja pelitavan takia Saksa lähtee illan otteluun ennakkosuosikkina. Ghanallakin on omat mahdollisuutensa, mutta ne lepäävät lähinnä saksalaisten mahdollisen huonon päivän varassa.

 

Iske vedot sisään Betssonille tästä linkistä! Puoliaika.com toimitus ainakin tekee niin varmistaakseen lisäjännityksen peleihin!

 

Omat hakumme ovat seuraavanlaisia. Saksalle -1 maalin tasoituksella voitto. Kerrointa 1.80.

saksaaa

 

Toisena hakuna ottelun maalimäärä. Over 2.5 maalia antaa kertoimen 1.53.

over saksa

Uuden toiminnallisuuden ansiosta voit avata tilin ja lyödä vetoa kätevästi suoraan bannerin kautta. Testaa uutta Trustlyn tarjoamaa toimintoa yläpuolelta!