Ennakko: Nigeria v Bosnia

720px-WC-2014-Brasil.svg_

 

 

F-lohkon myöhäispelissä kohtaavat Nigeria ja Bosnia. Ottelu alkaa klo 01.00.

 

Avausottelussa Iranin kanssa nyhjätty 0-0 tasapeli jätti Nigeriasta vaisun kuvan. Joukkueen todella tylsä pelitapa oli iso pettymys katsojille. Nähdystä esityksestä voi vain, ja ainoastaan parantaa. Bosnia puolestaan taipui Argentiinalle, mutta esitys oli silti mukiinmenevä. Bosnialla on vielä hyvät mahdollisuudet päästä jatkopeleihin mukaan.

 

Bosnia on ottelussa paremman pelaajamateriaalinsa takia suosikki. Erinomaisia pelaavia ja taitavia pelaajia omaava Bosnian joukkue voi olla monelle isommallekin maalla todella vaikeasti lyötävissä oleva nippu. Parhaimmillaan Bosnian futis on huikean sulavaa taitojalkapalloa, missä syntyy paljon maaleja.

 

Nigeria on jo pyyhkinyt mielestään avauskamppailun nyhjäyksen. Pitkiin palloihin ja summittaisiin keskityksiin perustunut pelitapa oli iso pettymys. Helpoissa syötöissä oli massiivisia ongelmia, jopa kokeneilla pelaajilla. Surkealla painolla annetut syötöt olivat iranilaisille helppoja katottavia. Valmentajansa johdolla nigerialaiset ovat varmasti uusineet asioita tekemisessään, eikä muutokset avauskokoonpanossa olis mikään yllätys.

 

 

Lisäjännitystä peleihin saa tietysti veikkaamalla. Klikkaa itsesi Betssonin sivuille tästä linkistä! Sieltä löydät ottelukohtaisen kohdelistan ja loistavat kertoimet.

 

Puoliaika.comin toimituksen haut otteluun ovat seuraavanlaisia. Ensimmäisessä kohteessa pelaamme Bosnialle ”vierasvoittoa” kertoimella 1.88.

nige boz

 

 

Toisessa kohteessa pelaamma over 2.5 maalia ottelussa. Kertoimena 2.03.

nigeria over

Uuden toiminnallisuuden ansiosta voit avata tilin ja lyödä vetoa kätevästi suoraan bannerin kautta. Testaa uutta Trustlyn tarjoamaa toimintoa yläpuolelta!