Ennakko: MM-kisat – E-lohko – Ecuador

ecuador

 

VALMENTAJA: REINALDO RUERA

MM-KISOISSA (MESTARUUDET): 3 (0)

FIFA-RANKING:  26

PELAAJALUETTELO

Maalivahdit: Alexander Dominguez (Liga de Quito), Maximo Banguera (Barcelona, Ecuador), Adrian Bone (El Nacional).

Puolustajat: Gabriel Achilier (Emelec), Walter Ayovi (Pachuca), Oscar Bagui (Emelec), Frickson Erazo (Flamengo), Jorge Guagua (Emelec), Juan Carlos Paredes (Barcelona, Ecuador.

Keskikenttäpelaajat: Segundo Castillo (Al Hilal), Carlos Gruezo (Stuttgart), Renato Ibarra (Vitesse Arnhem), Fidel Martinez (Tijuana), Edison Mendez (Santa Fe), Christian Noboa (Dinamo Moscow), Luis Saritama (Barcelona, Ecuador), Antonio Valencia (Manchester United).

Hyökkääjät: Jaime Ayovi (Tijuana), Felipe Caicedo (Al-Jazira), Jefferson Montero (Morelia), Joao Rojas (Cruz Azul), Enner Valencia (Pachuca), Michael Arroyo (Atlante)

 

Jatkomahdollisuudet

Ecuador on kotijoukkueena todella vakuuttava, sillä he menettivät karsinnoissa vain kaksi pistettä kotona pelatessaan ja nekin Argentiinaa vastaan. Vieraissa pelatessa sävel oli toisenlainen, sillä he onnistuivat saamaan vain kolme pistettä kahdeksasta vierasottelusta. Ecuadorin vahvan kotivireen selittää se, että se pelaa kotiottelunsa Quitossa, mikä sijaitsee vajaan kolmen kilometrin korkeudella merenpinnasta. Tämä aiheuttaa vastustajien joukkueelle vaikeuksia sopeutua ohueen ilmanalaan, joten Ecuador on saanut todella kovan kotiedun kentästään.

Näillä spekseillä voidaan todeta, että Ecuador on huonompi kuin Fifa-ranking antaa ymmärtää. Ei asiaa jatkoon.

 

Kolme avainpelaajaa

Jefferson Montero on nopeajalkainen laituri, jonka kanssa puolustajilla tulee kiire. Tällä kaverilla pallo pysyy jalassa kovassakin vauhdissa. Saattaa pelata kisoissa hyökkääjän alapuolella.

Cristian Noboa on yksi Venäjän liigan parhaimmista keskikenttäpelaajista ja hän tulee ruokkimaanMonteroa, Ayovia ja Valenciaa näissä peleissä. Taitava pelaaja, joka osaa rytmittää peliä järkevästi loistavilla syötöillään.

Antonio Valencia pelaa Manchester Unitedissa kovia otteluita joka viikko, mutta valitettavasti muu joukkue ei ole hänen tasollaan. Todella nopea pelaaja, joka omaa hyvän oikean jalan.

 

Seuraa häntä

Football Manageristakin tuttu Edison Mendez on pelaaja, jonka potkusta hevosetkin ovat kateellisia. Tämä veteraanipelaaja on erikoistilanteiden erikoismies. Hänellä on eniten maaleja Ecuadorin paidassa tästä mm-kisaryhmästä.

 

Vetovinkki

Kisoissa pelkästään kotikenttäetunsa vuoksi, joten kyyti näissä kisoissa on kylmää ainakin Ranskan ja Sveitsin osalta. Betsson antaa esimerkiksi Ranskan voitolle Ecuadorista kertoimen 1.97, mikä on iso Ecuadorin tasoon nähden (ei kotikentällä).

 

Ottelut

15.6. 19:00 Sveitsi – Ecuador

21.6. 01:00 Honduras – Ecuador

25.6. 23:00 Ecuador – Ranska

Uuden toiminnallisuuden ansiosta voit avata tilin ja lyödä vetoa kätevästi suoraan bannerin kautta. Testaa uutta Trustlyn tarjoamaa toimintoa yläpuolelta!