Ennakko: MM-kisat – D-lohko – Italia

italia

 

VALMENTAJA: CESARE PRANDELLI

MM-KISOISSA (MESTARUUDET): 17 (4)

FIFA-RANKING: 9

PELAAJALUETTELO

Maalivahdit: Gianluigi Buffon (Juventus), Mattia Perin (Genoa), Salvatore Sirigu (Paris Saint-Germain)

Puolustajat: Ignazio Abate (Milan), Andrea Barzagli (Juventus), Leonardo Bonucci (Juventus), Giorgio Chiellini (Juventus), Matteo Darmian (Torino), Mattia De Sciglio (Milan), Gabriel Paletta (Parma)

Keskikenttäpelaajat: Alberto Aquilani (Fiorentina), Antonio Candreva (Lazio), Daniele De Rossi (Roma), Claudio Marchisio (Juventus), Marco Parolo (Parma), Andrea Pirlo (Juventus), Thiago Motta (Paris Saint-Germain), Marco Verratti (Paris Saint-Germain)

Hyökkääjät: Mario Balotelli (Milan), Antonio Cassano (Parma), Alessio Cerci (Torino), Ciro Immobile (Torino), Lorenzo Insigne (Napoli)

 

Jatkomahdollisuudet

Tulee marssimaan alkulohkosta jatkoon. Materiaali on yksinkertaisesti niin kova, että lohkon lopuilla joukkueilla tulee tekemään tiukkaa pysyä heidän kyydissään.

 

Kolme avainpelaajaa

Andrea Pirlo on Italialle kultaakin kalliimpi, sillä hän toimii keskikentän pohjalla Italian pelin sieluna. Hän rytmittää peliä ja hänen jalastaan lähtevät ratkaisevat syötöt, vapaapotkut ja pilkut. Maaginen pelaaja. Mario Balotelli kantaa Italian joukkueessa suurimman hyökkäysvastuun. Balotellin pelaaminen on jokseenkin ailahtelevaa, mutta hyvän päivän sattuessa hän on suorastaan ylivoimainen. Häneltä voi odottaa kisoissa naurettavan typeriä temppuja tai uskomattomia suorituksia, jotka johdattavat Italian pitkälle. Jos kaikki muu menee pieleen, niin onneksi on Gigi. Gianluigi Buffon on maailman parhaimpia maalivahteja ja hän tulee torjumaan Italialle voittoja. Vanhenee kuin hyvä viini.

 

Seuraa häntä

Serie A:n maalikuningas Ciro Immobile on pelannut vain kaksi maaottelua Italian paidassa, mutta sen verran vahva kausi miehellä on alla, että kisoissa voi odottaa häneltä tehoja, jos hän peliaikaa saa. 24-vuotiaan Immobilen vahva kausi poiki muutakin kuin maajoukkuekutsun, sillä hän siirtyy ensi kaudeksi Borussia Dortmundiin.

 

 Vetovinkki

Betsson antaa Italian voitolle Englannista kertoimen 2.50. Vaikka Englanti on kova jalkapallomaa, Italia on vielä kovempi.

 

Ottelut

15.6. 1:00 Englanti – Italia

20.6 19:00 Italia – Costa Rica

24.6 19:00 Italia – Uruguay