Ennakko: Algeria v Venäjä

720px-WC-2014-Brasil.svg_

 

 

H-lohkon päätöskierroksella nähdään ottelupari Algeria-Venäjä. Peli alkaa klo 23.oo.

 

 

Molemmilla joukkueilla on mahdollisuus päästä vielä jatkopeleihin. Algeria tarvitsee vähintään tasapelin ottelusta, kunhan Etelä-Korea ei murskaa Belgiaa omassa ottelussaan. Venäjä on pakkovoiton edessä ja sen täytyy myöskin toivoa, että Belgia hoitaa ottelunsa etelä-korealaisia vastaan.

 

 

Algeria on kahdessa ensimmäisessä ottelussaan ollut vaikea voitettava. Belgiaa vastaan se parkkeerasi bussin omalla alueelleen ja yritti vastaiskuilla horjuttaa laadukkaampaa vastustajaansa. Edellisessä pelissä se voitti näyttävien hetkien jälkeen Etelä-Korean 4-2 ja sillä on nyt historiansa ensimmäinen mahdollisuus päästä mukaan jatkopeleihin.

 

 

Venäjä on ollut kisoissa pettymys. Fabio Capellon todella negatiivinen pelitapa on ollut kaukana aiemmissa EM-kisoissa nähdystä hyökkäysvoittoisesta ja maalirikkaast tyylistä. Venäjä on nyt pakkovoiton edessä ja sen laadukkaampi materiaali punnitaan illan pelissä. Nyt on pakko onnistua.

 

 

Iske vedot sisään Betssonin sivuilla tästä linkistä.

 

 

Puoliaika.comin toimituksen ensimmäinen haku on tasapeli otteluun, kertoimella 3.60.

algevenx

 

 

Toinen hakumme on pelin taukotulos, jossa uskomme Algerian menevän tauolle johtoasemassa. Kerroin 4.10.

puoliaikatulos

Uuden toiminnallisuuden ansiosta voit avata tilin ja lyödä vetoa kätevästi suoraan bannerin kautta. Testaa uutta Trustlyn tarjoamaa toimintoa yläpuolelta!