Ennakko: Portugali v Ghana

720px-WC-2014-Brasil.svg_

 

 

G-lohkon toinen päätöskierroksen ottelupari on Portugali-Ghana. Ottelu alkaa klo 19.00.

 

 

Molemmat joukkueet omaavat vielä aivan minimaaliset mahdollisuudet jatkopaikkaan, mutta tasapeli tarkoittaisi molemmille kotimatkaa. Samoin jos USA ja Saksa pelaavat tasan, ei edes 10-0 voitto riittäisi jatkoon.

 

 

Portugali on selkä seinää vastaan. Jos Saksa voittaa illalla USA:n, pitäisi Portugalin kuroa viiden maalin etumatka maalierossa kiinni. Toki se ei mikään mahdottomuus ole, mutta Ghana on ollut erinomainen kisoissa ja sen lyöminen on todella vaikeaa. Portugalin pelitapa on ollut se, että syötetään Ronaldolle ja toivotaan parasta. Mies on pelannut puolikuntoisena kisoissa, eikä portugalilaisten pelaaminen ole missään vaiheessa lähtenyt kulkemaan.

 

 

Ghana on pelannut kisoissa pirteästi. Sen pelaamisesta on huokunut peli-ilo ja vahvarakenteiset ghanalaiset ovat aktiivisuudellaan olleet todella vaikeita vastustajia. Nopeutta ja taitoa löytyy pelaamisessa yllin kyllin. Taktisella osaamisella ja viimeisissä syötöissä heillä on vielä tekemistä, mutta Portugali on niin sekaisin että Ghanalla on loistava paikka iskeä jopa voitto taululle.

 

 

Lisäjännitystä illan otteluun saa veikkaamalla. Iske vedot sisään Betssonin sivuilla tästä linkistä.

 

Puoliaika.comin toimitus lähtee hakemaan rohkeasti yllätystä ja iskee rahat Ghanan voitolle, kertoimella 3.25.

ghana

 

 

Toiseksi kohteeksi haemme vähämaalista ottelua, joka ratkeaa yhdellä maalilla. Kohteena siis under 1.5 maalia, kertoimella 4.65.

under 1.5

Uuden toiminnallisuuden ansiosta voit avata tilin ja lyödä vetoa kätevästi suoraan bannerin kautta. Testaa uutta Trustlyn tarjoamaa toimintoa yläpuolelta!