Ennakko: Etelä-Korea v Belgia

720px-WC-2014-Brasil.svg_

 

 

 

H-lohkon päätöskierroksella kohtaavat Etelä-Korea ja Belgia. Ottelu alkaa klo 23.00.

 

 

Belgia on jo varmasti jatkossa lohkosta, mutta Etelä-Korealla on vielä teoreettiset mahdollisuudet nousta toiseksi jatkajaksi. Mahdollisuudet ovat heikot, mutta olemassa joten etelä-korealaiset tekevät kaikkensa jatkopaikan eteen.

 

 

Etelä-Korea nappasi pisteen avauspelistään Venäjää vastaan, mutta hävisi toisen pelin Algerialle lukemin 2-4. Nyt sen on voitettava ainakin kahdella maalilla Belgia. Sekään ei välttämättä riitä, koska samalla Venäjän pitäisi voittaa Algeria, mutta vain yhdellä maalilla. Korean ainoa mahdollisuus on joka tapauksessa raapia ottelusta voitto ja toivoa parasta.

 

 

Belgia lähti kisoihin suht kovien odotusten saattelemana. Sen pelaaminen on lähtenyt hieman yskähdellen käyntiin, mutta nuori joukkue alkaa hitsautua yhteen ottelu ottelulta. Sen laadukkaat pelaajat antavat mahdollisuuden voittoon oikeastaan ketä tahansa vastaan. Tästä ottelusta voitto, sen jälkeen jatkopeleistä joku lohkokakkonen vastaan ja Belgia saattaa olla todellakin se musta hevonen mitä kaikki heistä odottivatkin.

 

 

Iske illan otteluun vedot Betssonilla tästä linkistä.

 

Puoliaika.comin ensimmäinen veto on Belgian voitto, kertoimella 1.84.

belgia

 

 

Toinen hakumme on Divock Origin maali, johon uskomme. Kerroin 3.35.

origi