EM-kisavihjeet: Espanja – Georgia 30.6

EM-kisavihjeet
EM-kisavihjeet

Sunnuntain toinen kamppailu käydään Espanjan ja Georgian välillä klo 22.00. Pelipaikkana toimii Kölnin RheinEnergieStadion.

Espanja – Georgia 30.6 klo 22.00

Espanja ja Georgia kohtaavat sunnuntain iltapelissä. Ennakkosuosikista otteluun ei ole epäselvyyttä, mutta Georgia on näyttänyt iskukykyään kaatamalla mm. Portugalin 2-0.

Espanja pelasi B-lohkon puhtaasti läpi voittaen kaikki kolme otteluaan. Vire on ollut erinomainen ja peliesitys on ollut vakuuttavaa katseltavaa. Maaliero kolmen pelatun ottelun jälkeen Espanjalla on hieno, viisi tehtyä ja nolla päästettyä maalia. Varsinkin Italiaa ja Kroatiaa vastaan Espanja suorastaan dominoi kenttätapahtumia, joten samaa on odotettavissa tänään Kölnin illassa.

TSEKKAA TÄMÄ:

Georgia on ollut kisojen sensaatiojoukkue jo nyt. Ensikertalaiset pelasivat upean alkulohkon keräten neljä pistettä ja kaatoivat mm. Portugalin lohkon päätöskierroksella 2-0. Ennakkoluuloton Georgia saa tänään kuitenkin jälleen niin kovan vastustajan vastaansa, että illasta ei ole lähtökohtaisesti odotettavissa voittoa. Georgia on kuitenkin aikaisemminkin todistanut nämä luulot vääräksi, joten mielenkiinnolla seurataan tänään Georgian iskukykyä.

Espanja on muovannut uuden päävalmentajansa alaisuudessa pelitapansa täysin uusiksi. Entisen ”tiki-takan” lisäksi peliin on ollut mm. kaukolaukauksia ja suoraviivaista pelaamista todella paljon ja se on näkynyt positiivisesti peleissä. Nico Williams ja Lamine Yamal pelaavat hienoa turnausta laidoilla ja keskikentän kolmikko Rodri,Pedri,Fabian Ruiz ovat olleet fantastisia tähän asti. Jos Espanja pystyy jatkamaan samaa flow’ta tänään tulee ottelusta yksipuolinen näytös.

Georgia tulee luottamaan samaan pelitapaan tänäänkin. Kurinalaista puolustamista sekä vastahyökkäyksiä yritetään tänään Espanjaa vastaan toteuttaa entistä paremmin,jotta sensaatio saisi jatkumoa.

EM-kisavihjeet otteluun

Espanja maalit yli 2.5(2.03 @Coolbet)

Me lähdemme tänään todenteolla Espanjan kelkkaan. Materiaalietu on valtava ja Espanjan vire on pelottavan kova koko turnauksen voittoa silmällä pitäen. Lisäksi joukkueet kohtasivat EM-karsinnoissa kahdesti, joista Espanja otti murskaavat voiton numeroin 3-1 ja 7-1. Vaikka Georgia on pelannut upeat kisat ja yllättänyt kaikki, tulee turnaus saamaan tänään päätöksen Espanjan toimesta. Lapulle laitetaan Espanjan maalit yli 2.5 kertoimella 2.03

Edellinen artikkeliEM-kisavihjeet: Englanti – Slovakia 30.6
Seuraava artikkeliVideo: Jude Bellingham teki saksarimaalin viime hetkillä – Englanti etenee puolivälieriin

JÄTÄ VASTAUS

Kirjoita kommenttisi!
Kirjoita nimesi tähän