EM-kisavihjeet: Englanti – Slovakia 30.6

EM-kisavihjeet
EM-kisavihjeet

Sunnuntain ensimmäiset EM-kisavihjeet tulevat Englannin ja Slovakian välisestä ottelusta. Sunnuntain ensimmäinen ottelu potkaistaan käyntiin Gelsenkirchenissä klo 19.00.

Englanti – Slovakia

Englanti ja Slovakia iskevät yhteen sunnuntain ensimmäisessä EM-kisaottelussa. Englanti on luonnollisesti tämän ottelun ehdoton ennakkosuosikki, mutta Slovakian tiivis puolustuspeli voi aiheuttaa tänään Englannille yllättäviäkin haasteita.

Englanti selvitti tiensä jatkopeleihin C-lohkosta. Englannin saldo alkulohkon otteluista oli viisi pistettä ja kaksi tehtyä maalia. Lohkovoitosta huolimatta, Englanti ei ole esiintynyt tähän mennessä millään tavalla vakuuttavasti ja joukkueen heikoille esityksille on sadellut kritiikkiä laajalla rintamalla.

TSEKKAA TÄMÄ:

Englannilta on nähty nyt kolme suorastaan unista ottelua, joten viimeistään tässä vaiheessa joukkueelta vaadittaisiin hieman terävöitymistä etenkin hyökkäyspelin osalta.

Slovakia lähtee otteluun lähtökohtaisesti täysin altavastaajana, mutta se sopinee Slovakialle, sillä joukkue onnistui kaatamaan jo aiemmin lohkovaiheessa Belgian kovan taistelun päätteeksi.

Slovakia ei tule todennäköisesti muuttamaan taktiikkaansa tähän peliin vaan joukkue tulee vetäytymään todella alas puolustamaan omaa maaliaan. Slovakian mahdollisuus piilee tänään vastahyökkäyksissä sekä erikoistilanteissa.

EM-kisavihjeet otteluun

Slovakia yli 3 kulmapotkua (2.07 @Coolbet)

Tämä kamppailu tulee tuskin tarjoamaan yleisölle sen suurempia sirkushuveja, mikäli ennusmerkit pitävät yhtään paikkaansa. Me lähdemme hakemaan tällä kertaa vetoja Slovakian kulmapotkujen kautta. Slovakia saanee tänään muutamia mahdollisuuksia vastahyökkäyksistä. Lisäksi Slovakia käyttänee tänään kaikki mahdolliset erikoistilanteet hyväkseen, joten kulmapotkuja voidaan nähdä yllättävänkin paljon.

Slovakian yli kolmelle kulmapotkulle tarjottu 2.07 kerroin vaikuttaa hyvinkin kelvolliselta kokeilulta ottelun ennakkoasetelmat huomioon ottaen.

Lue myös: EM-pudotuspelien 1X2-veikkauskisa! – Jaossa komeat palkinnot

Edellinen artikkeliVideo: Uskomaton voittomaali MLS:ssä 97. minuutilla – Atlantan pelaaja odotti maalivahdin takana ja maalasi
Seuraava artikkeliEM-kisavihjeet: Espanja – Georgia 30.6

JÄTÄ VASTAUS

Kirjoita kommenttisi!
Kirjoita nimesi tähän