EM-kisavihjeet: Albania – Espanja 24.6

EM-kisavihjeet
EM-kisavihjeet

Albania kohtaa Espanjan lohko-b:n viimeisellä pelikierroksella. Espanja on jo varmistanut lohkovoiton, Albania tarvitsee voiton ottelusta marssiakseen pudotuspeleihin.

Albania – Espanja 24.6 klo 22.00

Lohko-B:n tilanne on melko samanlainen molemmissa illan otteluissa. Albania tarvitsee voiton päästäkseen jatkoon. Espanja on jo varmistanut lohkonsa voiton, mutta tulee varmasti silti nälkäisenä otteluun jatkaakseen loistavaa peli-ilmettään.

Albania arvottiin ”kuolemanlohkoon” ja se on totisesti koitumassa heidän kohtalokseen. Joukkue on esiintynyt kuitenkin positiivisesti ennakko-odotuksiin nähden ja on vielä teoreettisessa kamppailussa jatkopaikasta lohkon viimeisellä pelikierroksella. Albanialla kasassa on yksi tasapeli kahden ottelun jälkeen, mutta tänään vastus kovenee entisestään. Albanian ainut oljenkorsi otteluun on Espanjan ”panokseton” ottelu, mutta materiaali edun ollessa valtava Espanjan puolesta on tämäkin ottelu silti valtava haaste Albanialle.

TSEKKAA TÄMÄ:

Espanja lähtee otteluun todella suurena ennakkosuosikkina, eikä syyttä. Joukkueen peli on ollut valta osin erittäin hyvällä tasolla ja tulosta on tullut kahden voiton myötä hienosti. Tänään heillä on panokseton ottelu kyseessä, mutta Espanja varmasti haluaa jatkaa hyvää virettään ottamalla voiton myös tänään. Lisäksi kierrätys on mahdollista, jolloin uudet pelaajat saavat hienon näyttöpaikan ja ovat täten erittäin nälkäisiä pelaamaan hyvän ottelun jatkopelejä ajatellen.

Albania joutuu lähteä hyökkäämään, sillä voitto on pelistä kairattava hinnalla millä hyvänsä. Tämä avaa valtavasti tiloja Espanjalle, joista he tulevat rankaisemaan kovalla kädellä.

Vetovihjeet otteluun

Espanja -1 (2.32 @Coolbet)

Espanja on valtava ennakkosuosikki otteluun, vaikka pelaa panoksetonta peliä. Materiaali on aivan eri tasolla Albanian kanssa, joten myös tänään he pystyvät ottelun voittamaan Albanian hienosta taistelusta huolimatta. Espanjan pelaajilla on näyttöpaikka tänään joten motivoituminen illan otteluun ei liene vaikeaa vaikka lepuutuksia tehtäisiinkin. Espanjan kahden maalin voitto kertoimella 2.32 kuulostaa liian hyvältä, eikä sitä jätetä tänään kokeilematta. Lapulle lähtee siis Espanja -1 kertoimella 2.32.

Edellinen artikkeliEM-kisavihjeet: Kroatia – Italia 24.6
Seuraava artikkeliVideo: TPS:n Lasse Ikosen kääntökuti lirui hämmentävästi maaliin asti Suomen Cupissa

JÄTÄ VASTAUS

Kirjoita kommenttisi!
Kirjoita nimesi tähän