EM-kisavihjeet: Kroatia – Italia 24.6

EM-kisavihjeet
EM-kisavihjeet

Lohko-B:n jatkopaikat ratkeavat tänään. Kroatia kohtaa klo 22 alkavassa ottelussa Italian.

Kroatia – Italia 24.6 klo 22.00

Kroatia haastaa Italian lohko-b:n viimeisellä kierroksella. Kroatia tarvitsee ottelusta voiton ja Italialle riittää tasapeli ottelusta varmistaakseen pääsyn kahden parhaan joukkoon ja sitä kautta jatkopeleihin.

Kroatian em-kisat ovat olleet haastavat tähän saakka. Ensimmäisessä ottelussa Espanja kuritti Kroatiaa 3-0. Toisessa ottelussa toivo palasi jo hetkellisesti kun Kroatia johti Albaniaa 2-1, mutta suli johtoasemansa ottelun lopussa ja jäi lohkon heikoimpaa joukkuetta vastaan tasapeliin. Joukkue on ajautunut tilanteeseen, jossa se tarvitsee voiton Italiasta päästäkseen lohkosta jatkoon, joten panokset ovat valtavat Kroatian kannalta illan otteluun.

TSEKKAA TÄMÄ:

Italia lähtee illan otteluun kolme pistettä takataskussaan. Avauskierroksella tullut voitto Albaniasta on siivittänyt joukkueen lohkon toiselle sijalle, vaikka Espanjaa vastaan tulikin niukka tappio. Italia tarvitsee päivän ottelusta vähintään tasapelin ollakseen satavarma jatkopaikastaan. Italia on ollut välillä vakuuttava, mutta Espanjaa vastaan joukkueen ongelmat olivat jälleen esillä. Italia pystyi kuitenkin ajoittain haastamaan Espanjaa ihan tosissaan, joten sinänsä suurta hätää ei ole. Maaliverkko täytyy saada heilumaan.

Kroatia lähtee otteluun selkä seinää vasten, joten heidän on pakko hyökätä. Tämä avaa Italialle paljon mahdollisuuksia vastaiskuihin ja sitä kautta tarvittaviin maaleihin.

Vetovihjeet otteluun

Italia yli 1.5 maalia ottelussa(2.61 @Coolbet)

Italia on lievä ennakkosuosikki illan otteluun. Kroatialla ei ole muuta mahdollisuutta kuin voittaa ottelu, joten se avaa Italialle mahdollisuuksia hyökätä. Kroatia on päästänyt kahdessa ottelussaan peräti viisi maalia, joista kaksi Albaniaa vastaan. Italia on Albaniaa huomattavasti kovempi joukkue ja pystyy haavoittamaan Kroatian heikohkoa puolustusta vieläkin ankarammin. Ottelun lähtökohdat huomioiden kerroin 2.61 Italian kahdesta maalista kuulostaa todella suurelta, joten se on valintamme peleihin tänään.

Edellinen artikkeliVideo: Vålerengalle 8–0-kotivoitto Norjan divarissa – Daniel Håkans teki kaksi maalia
Seuraava artikkeliEM-kisavihjeet: Albania – Espanja 24.6

JÄTÄ VASTAUS

Kirjoita kommenttisi!
Kirjoita nimesi tähän