EM-kisat: Turkki – Portugali 22.6

EM-finaali
EM-finaali

Kamppailu F-lohkon jatkopaikoista jatkuu kun Turkki saa vastaansa Portugalin kello 19 alkavassa ottelussa.

Turkki – Portugali 22.6 klo 19.00

Molemmat joukkueet onnistuivat voittamaan ensimmäiset ottelunsa, joten tänään panoksena on lohkovoitto.

Turkki pelasi Georgiaa vastaan varsin viihdyttävän ottelun ja voitti sen 3-1. Lopputuloksesta huolimatta ei Turkki ollut mitenkään suvereeni Georgiaa vastaan ja samat ongelmat paistoivat pelistä läpi mitä ennen kisoja pelättiinkin. Puolustuspeli on todella iso kysymysmerkki, mutta hyökkäyspeliin löytyy ”x-factoria” kuten ensimmäinen ottelu osoitti. Turkki loi xG:tä Georgiaa vastaan 2.48 maalin verran, mutta viimeinen ns.” tyhjään laitettu” pallo nostaa lukemaa korkealle. Georgia pystyi luomaan Turkkia vastaan peräti 2.03 maalin verran maaliodottamaa, joten Portugalia vastaan tulee olemaan haasteita tiedossa.

Portugali voitti ensimmäisen ottelunsa odotetusti Tshekkiä vastaan, mutta paljon vaikeammin mitä ennakkoon ajateltiin. Hyökkäyspeli oli varsin idea köyhää ja hidasta, joka teki Tshekin puolustamisen suhteellisen helpoksi. Tänään vastaan astelee ennakolta hieman vahvempi joukkue kuin Tshekki, joten hyökkäyspeliin pitää löytää uusia keinoja vaikka Turkin puolustuspelaaminen ei olekkaan maailman eliittiä. Puolustuksellisesti Portugalilla oli yllättävän isoja ongelmia, vaikka Tshekki ei pystynytkään luomaan juuri mitään. Portugalin kohdalla tämänpäiväinen ottelu kertoo paljon joukkueen tulevaisuudesta kisoissa, sillä tänään pitää parantaa ja paljon mikäli meinaa turnauksessa pitkälle mennä.

Molemmille kyseessä on erittäin tärkeä ottelu,mutta Portugali lähtee illan otteluun suurena ennakkosuosikkina. Turkki pystyy kuitenkin hyökätessä aiheuttamaan harmia Portugalille jos saa liikaa aikaa ja tilaa kuten myös Tshekki jo muutaman kerran väläytteli.

Vetovihjeet otteluun

Portugali yli 1.5 maalia ottelussa (@1.70 Coolbet)

Portugali lähtee suurena ennakkosuosikkina tähän otteluun ja tullee hallitsemaan palloa. Turkki aiheuttaa hieman enemmän päänvaivaa verrattuna avauspeliin, mutta Portugali jauhaa vähintään kaksi maalia tänään Turkin ontuvaa puolustusta vastaan. Lapulle lähtee Portugali yli 1.5 maalia kertoimella 1.70

Edellinen artikkeliEM-kisavihjeet: Georgia – Tshekki 22.6
Seuraava artikkeliEM-kisavihjeet: Belgia – Romania 22.6

JÄTÄ VASTAUS

Kirjoita kommenttisi!
Kirjoita nimesi tähän