EM-kisavihjeet: Belgia – Romania 22.6

EM-finaali
EM-finaali

EM-kisavihjeet päätetään lauantain osalta Belgian ja Romanian väliseen otteluun. Lauantai-illan viimeinen kamppailu pyörähtää käyntiin tuttuun tapaan klo 22.00.

Belgia – Romania

Belgia ja Romania päättävät lauantain EM-kisapäivän klo 22.00 alkavassa ottelussa. Belgia lähtee otteluun jättimäisenä ennakkosuosikkina. Ottelussa riittää panosta, sillä Belgian on otettava ottelusta voitto tai muutoin kisataival saattaa päättyä jopa alkulohkoon. Alkulohkoon jääminen olisi luonnollisesti todellinen katastrofi Belgian tasoiselle maalle.

Belgia kärsi yllättävän 0-1 tappion Slovakialle turnauksen ensimmäisessä ottelussa. Belgia hallitsi peliä ja loi runsaasti maalipaikkoja, mutta kuin ihmeen kaupalla, Slovakia onnistui pitämään maalinsa puhtaana. Belgialta vietiin ottelussa kaksi maalia VAR-tarkastuksien jälkeen. VAR-hylkäyksien lisäksi, Romelu Lukaku tuhlasi useamman aivan avopaikan ja lopulta Belgia jäi tylysti nollille.

Romania avasi turnauksensa upealla ja hieman yllättävälläkin voitolla kun Ukraina kaatui peräti 3-0. Rehellisyyden nimissä on kuitenkin sanottava, että Ukraina oli ottelussa todella vaisu, joten tässä tapauksessa tulos ei kerro aivan koko totuutta Romaniasta. Tänään Romanian vastus kovenee entisestään, joten joukkueelle on luvassa todella hikinen iltapuhde.

Vetovihjeet otteluun

Belgia -1 (2.21 @Coolbet)

Belgia on käytännössä pakkovoiton edessä tämän illan ottelussa. Mikäli Belgia onnistuu voittamaan tänään, ovat kaikki E-lohkon joukkueet kolmessa pisteessä kahden ottelukierroksen jälkeen. Tappio olisi Belgialle näin ollen todellinen katastrofi.

Belgia esiintyi tappiostaan huolimatta kohtuullisen pirteästi turnauksen ensimmäisessä ottelussa ja oikeastaan vain todella heikko viimeistely koitui Belgian kohtaloksi. Mikäli Belgia pystyy luomaan maalipaikkoja samaan tahtiin kuin aiemmassa ottelussa niin maaliverkko tulee heilumaan tänään.

Me hyppäämme tänään Belgian kyytiin ja luotamme siihen, että viimeistely on tänään paremmalla tasolla kuin Slovakiaa vastaan pelatussa ottelussa. Belgian kahden maalin voitolle tarjoillaan muun muassa Coolbetilla 2.21 kerrointa ja me iskemme siihen kiinni.

Lue myös: Korkein Kerroin -kisa on käynnissä! – Voita matka EM-finaaliin

Edellinen artikkeliEM-kisat: Turkki – Portugali 22.6
Seuraava artikkeliVideo: Ronaldo ehti jo kihistä – samalla Turkki teki käsittämättömän oman maalin

JÄTÄ VASTAUS

Kirjoita kommenttisi!
Kirjoita nimesi tähän