EM-kisavihjeet: Georgia – Tshekki 22.6

EM-finaali
EM-finaali

Lohko-F:n toinen pelikierros pelataan tänään. Pelit käynnistyvät klo 16 kun Georgia saa vastaansa Tshekin.

Georgia – Tshekki 22.6 klo 16.00

Molemmat joukkueet kärsivät avauskierroksella tappiot, joten tänään molemmilla on tarvetta saalistaa ottelusta kolme pistettä. Tshekki lähtee otteluun suurena ennakkosuosikkina.

Georgia taisteli hienosti ensimmäisessä ottelussa Turkkia vastaan, mutta kärsi loppujen lopuksi 3-1 tappion. Peli esitys oli kuitenkin rohkaiseva, sillä Georgia pystyi luomaan Turkkia vastaan maaliodottamaa peräti 2.03 maalin verran. Joukkue oli muutenkin melko raikkaalla jalalla liikenteessä,joten Tshekillä on täysi päivätyö edessä jos meinaa kolme pistettä ottaa tänään Georgialta mukaansa.

Tshekki hävisi avauskierroksen ottelunsa Portugalille 2-1. Joukkue puolusti tiiviisti, mutta Portugalin paine kasvoi lopulta liian suureksi. Hyökkäyspelaaminen jäi melko vajaaksi, mutta tänään vastassa on huomattavasti heikompi tasoinen joukkue. Tshekin keskikenttä Tomas Soucekin johdolla on tänään tärkeässä roolissa ja Patrick Schick täytyy saada vireeseen. Jokatapauksessa Tshekin on pelattava tänään huomattavasti rohkeammin,jotta kolme pistettä jäisi plakkariin.

Molempien on voitettava ottelu jos mielii vielä taistella jatkopaikoista, joten odotettavissa voi olla maalirikas ottelu värikkäine vaiheineen.

Vetovihjeet otteluun

Yli 2.5 maalia ottelussa (@1.99 Coolbet)

Molempien avausotteluissa nähtiin yli 2.5 maalia ja varsinkin Georgian pelaaminen Turkkia vastaan oli positiivinen yllätys. Tshekki ei pystynyt hyökkäämään Portugalia vastaan tarpeeksi laadukkaasti, mutta tänään siihen aukeaa mahdollisuus. Lapulle lähtee tänään yli 2.5 maalia kertoimella 1.99.

Edellinen artikkeliKlassikkovideo: Mika Nurmelan koominen ja ikimuistoinen otteluennakko
Seuraava artikkeliEM-kisat: Turkki – Portugali 22.6

JÄTÄ VASTAUS

Kirjoita kommenttisi!
Kirjoita nimesi tähän