EM-kisat: Puola – Itävalta 21.6

EM-finaali
EM-finaali

Lohko-D:n toinen pelikierros tärytetään tänään käyntiin klo 19.00 kun Puola kohtaa Itävallan

Puola – Itävalta 21.6 klo 19:00

Molemmat joukkueet kokivat tappiot ensimmäisellä kierroksella, joten tänään on tärkeät pisteet jaossa jatkopaikkoja ajatellen. Itävalta lähtee otteluun ennakkosuosikkina.

Itävalta pelasi varsin mukiinmenevän ottelun Ranskaa vastaan avauskierroksella vaikka tappio ottelusta tulikin. Ranska kuuluu turnauksen voittajasuosikkeihin joten esitys oli Itävallan kannalta varsin rohkaiseva. xG:tä joukkue pystyi luomaan 0.59 maalin verran. Huomionarvoista ottelussa oli myös se, että Itävalta hallitsi palloa Ranskaa enemmän, joten kaikki pelimerkit Itävallalla on olemassa tämän päivän ottelun voittoon.

Puola taisteli hienosti Hollantia vastaan ilman Robert Lewandowskia. Tänään Lewan pitäisi olla avauskokoonpanossa joten Puola hyötyy tästä melko paljon. Joukkue oli odotetusti alakynnessä Hollantia vastaan, mutta pystyi kuitenkin luomaan 0.98 maalin verran maaliodottamaa. Huomiona myös se, että he pystyivät luomaan jopa seitsemän laukausta kohti Hollannin maalia, joten myös ennakko-odotuksiin nähden Puola pelasi yllättävän pirteästi.

Molemmat joukkueet tarvitsevat tänään voiton taistellakseen jatkopaikoista. Itävallan materiaali on lievästi Puolaa parempi,mutta Puola pystyy laittamaan tänään hanttiin.

Vetovihjeet otteluun

Itävalta yli 1.5 maalia(@2.27 Coolbet)

Itävalta pelasi varsin mallikelpoisen ottelun Ranskaa vastaan ja lähtee tänään ennakkosuosikin asemasta peliin. Materiaalietu on lievästi Itävallan puolella, mutta ottelun panokset huomioiden illan ottelussa voi sattua mitä tahansa. Molempien on voitettava, joten peli saattaa olla erittäin maalirikas parhaimmassa tapauksessa. Tänään lapulle lähtee Itävalta yli 1.5 maalia kertoimella 2.27

Edellinen artikkeliEM-kisat: Slovakia – Ukraina 21.6
Seuraava artikkeliEM-kisavihjeet: Hollanti – Ranska 21.6

JÄTÄ VASTAUS

Kirjoita kommenttisi!
Kirjoita nimesi tähän