EM-kisavihjeet: Hollanti – Ranska 21.6

EM-finaali
EM-finaali

Juhannuksen EM-kisavihjeet paketoidaan Hollannin ja Ranskan välisellä ottelulla. Huippuottelu pyörähtää käyntiin klo 22.00.

Hollanti – Ranska

Juhannus huipentuu Hollanti-Ranska-otteluun. Huippujoukkueet iskevät yhteen Leipzigissä klo 22 alkaen. Ranska lähtee otteluun ennakkosuosikkina, vaikka joukkueen ykköstykki Kylian Mbappe on todennäköisesti sivussa tämän illan ottelusta aiemmassa ottelussa tulleen nenämurtuman takia.

Hollanti avasi kisataipaleensa 1-2 voitolla Puolasta. Puola meni ottelussa jopa 1-0 johtoon, mutta Hollanti onnistui kääntämään ottelun nimiinsä vaihdosta kentälle tulleen Wout Weghorstin maalilla. Hollannin esitys turnauksen ensimmäisessä ottelussa oli hieman kaksijakoinen, vaikka joukkue onnistuikin nappaamaan ottelusta täyden pistepotin.

Myös Ranska avasi turnauksen voitolla kun Itävalta kaatui 0-1 lukemin. Ranska hallitsi ottelua ja loi maaliodottamaa yli kahden maalin verran. Siinä samalla, Ranska piti Itävallan poissa vaarallisilta maalipaikoilta. Ranska ei esittänyt mitään suurta ilotulitusta, mutta kaikesta huokui että ottelu oli koko ajan Ranskan hallussa.

Vetovihjeet otteluun

Ranska (2.45 @Coolbet)

Kuten ylempänä todettiin niin Hollannin avausottelun esitys jätti ilmoille hieman kysymysmerkkejä. Etenkin keskikentän ongelmat korustuvat tänään todennäköisesti entisestään kun vastus kovenee huomattavasti.

Ranska pelannee tänään ilman Mbappea. Ranskan kokoonpanosta löytyy kuitenkin niin paljon laatua, että Ranska ei tule kaatumaan Mbappen loukkaantumiseen, vaikka miehen poissaolo ei tietysti voi olla vaikuttamatta Ranskan peliin.

Ranska vakuutti avausottelussaan enemmän kuin Hollanti. Ranska on myös laadukkaampi joukkue kuin Hollanti, joten me hyppäämme tänään Ranskan leiriin ja iskemme lapulle Ranskan voiton 2.45 kertoimella, johon esimerkiksi Coolbet tarjoaa varsin mukavan 2.45 kertoimen.

Lue myös: Korkein Kerroin -kisa on käynnissä! – Voita matka EM-finaaliin

Edellinen artikkeliEM-kisat: Puola – Itävalta 21.6
Seuraava artikkeliKuningaspeli-podcast – jakso 3: vieraana vedonlyönnin ammattilainen Daniel Rantanen

JÄTÄ VASTAUS

Kirjoita kommenttisi!
Kirjoita nimesi tähän