Veikkausliiga 2022: kertoimet avattu kausivedoille!

Veikkausliigan tulevan kauden starttiin on enää alle viikko aikaa ja nyt on oiva aika hakea kertoimia tuleville kausivedoille!

Lauantaina 2.huhtikuuta pelataan kauden ensimmäiset matsit ja otteluohjelma tarjoilee parastaan futisfaneille. Metroderby ja Pirkanmaan paikallinen nähdään heti avausrundilla ja tiedossa on myös kovatasoinen KuPS – Inter.

Juuri avattujen kausivetojen puolella kiinnostavia kertoimia piisaa rutkasti. Erityisesti suurennuslasiin osuu kategoria, jossa haetaan parhaiten menestyvää joukkuetta ilman HJK:ta. KuPS saa kerrointa 1.85, joka on ehdottomasti kiinnostava. Kuopiolaiset ovat viisi edellistä kautta jyränneet kolmen kärkeen ja viime kauden päätteeksi jäivät toiselle sijalle pitkän mestaruustaistelun jälkeen HJK:ta vastaan.

Myös joukkueiden H2H-vedot pitävät sisällään potentiaalisia pelikohteita. Erityisesti Valkeakosken ylpeys FC Haka vaikuttaa väkevältä nipulta tulevaan kauteen Teemu Tainion johdolla, joten kertoimet IFK Mariehamnia ja AC Oulua vastaan saattavat olla vähän ylihinnoissaan.

Kiinnostavia kertoimia Veikkausliigaan on tarjolla todella runsaasti myös muissa kategorioissa!

JÄTÄ VASTAUS

Please enter your comment!
Please enter your name here