Eintracht Frankfurtin tuhti kerroin houkuttelee

Eintracht Frankfurtin ja Borussia Mönchengladbachin yhteenotto kruunaa tämän lauantain Bundesliiga-tarjonnan, kun matsit saadaan jälleen kunnolla käyntiin. Kotijoukkueen erinomainen kerroin vetää puoleensa.

Tätä päivää on odotettu ja vihdoin se vaikuttaa realisoituvan. Bundesliiga on palannut tiukkojen koronamääräysten siivittämänä, joka tarkoittaa esimerkiksi pelaamista tyhjille katsomoille. Näin ollen kotiedun merkitys heikentyy.

Tämä kotiedun heikkeneminen näkyy myös kertoimissa tänään. Eintracht Frankfurtin kotikerroin Mönchengladbachia vastaan on aavistuksen yli kolmen, vaikka itse näen joukkueiden voimasuhteet tällä hetkellä lähempänä 50/50 asetelmaa. Tätähän on siis lähdettävä hyödyntämään.

Molemmat joukkueet pelaavat kovatempoista, suoraviivaista ja viihdyttävää futista. Tämä näkyy myös tilastoissa, sillä maaleja on syntynyt kovalla tahdilla molempien joukkueiden toimesta pitkin kautta. Tästä esimerkkinä kauden aiempi kohtaaminen, jonka Borussia Mönchengladbach hoiti kotonaan Borussia Parkilla luvuin 4-2.

Sekä Frankfurtin että Gladbachin keskiarvot maalien suhteen ovat myös jopa yli kolmea per peli. Overipainotteiset kohteet ovat siis tänään fiksuja valintoja. Luvut voivat hyvinkin pyöriä aiemman keskinäisen kohtaamisen numeroissa.

Borussia Mönchengladbach taistelee vielä ohuin mahdollisuuksin mestaruudesta Bundesliigassa. BMG johti sarjaa syksyllä, mutta vauhti on hiipunut kauden edetessä. Kuusi pistettä sarjakärki Bayerniin on kuitenkin vielä kurottavissa, mikäli voittoja alkaa tulla liukuhihnalta.

Allekirjoittanut kuitenkin lähtee haistelemaan jotain muuta. Kotijoukkue Frankfurtin kerroin on nimittäin niin koholla, että on sitä kokeiltava. Frankfurtin kausi on mennyt penkin alle, mutta vielä on mahdollisuudet nousta taulukossa viimeisen europaikan tuntumaan. Tämä on takuuvarmasti Adi Hütterin nipun ykköstavoite. Kaikki saumat voittoon tänään ovat realismia.

Pelivihje: Eintracht Frankfurt voittaa ottelun (3.10 @Coolbet)

Artikkelissa on käytetty kirjoitushetken kerrointa ja se voi muuttua ennen ottelun alkua.

LYÖ VETOA!

Video: Stefan Kiessling puskee ”haamumaalin” Bundesliigassa – harmittelee ensin missattua maalipaikkaa

Edellinen artikkeliTriplauslapulle viimeinkin Bundesliigaa
Seuraava artikkeliFC Köln suosikki kolmeen pisteeseen Mainzia vastaan

JÄTÄ VASTAUS

Kirjoita kommenttisi!
Kirjoita nimesi tähän