FC Köln suosikki kolmeen pisteeseen Mainzia vastaan

FC Köln ja Mainz mittelevät paremmuudestaan tänään RheinEnergieStadionin viheriöllä kello 16:30 alkaen. Peli-ideaa otteluun haetaan kotijoukkueen voitosta, jolle saa vielä kelvollista kerrointa.

Vieraaksi saapuvalla Mainzilla on tänään pahoja puutoksia kokoonpanossa, molempien päiden pelipaikoilla. Ykkösveskari Robin Zentner puuttuu kokoonpanosta polvivamman vuoksi ja hyökkääjä Jean-Philippe Mateta huilaa korttitilinsä vuoksi.

Myös kölniläiset lähtevät kamppailuun poissaolijoista kärsien. Avauksen topparikalustoon kuuluva Rafael Czichos kärsii edelleen selkävammasta, eikä ole pelikunnossa. Myös Ismail Jakobs on sivussa, sillä nuori saksalaispuolustaja toipuu koronaviruksesta.

FC Köln ei ole turhaa ennakkosuosikin asemassa. Joukkue tahkosi joulukuusta saakka kovalla tahdilla pisteitä tililleen ja nousi reippaasti pois putoamisviivan luota. Köln on myös laadukas kotijoukkue. RheinEnergieStadioninilla ovat kaatuneet joulukuun jälkeen kaikki muut vierailijat, paitsi Bayern Munchen. Esimerkkinä mainittakoon, että edellinen kotiottelu 29. helmikuuta Schalkea vastaan päättyi 3-0 voittoon.

Mainz on sen sijaan lähempänä putoamista. Joukkue on ensimmäisenä turvassa oleva joukkue, mutta Fortuna Dusseldorf hengittää niskaan kolmeen pisteen päässä. Mainz on ajoittain väläytellyt vieraskentillä hyvin esityksin, mutta tänään este on liian suuri kiivettäväksi. Kotijoukkue Köln on selvä pelivalinta, mikäli Markus Gisdolin ryhmä kykenee jatkamaan siitä, mihin ennen taukoa otteissaan jäi.

Pelivihje: FC Köln voittaa ottelun (1.98 @Coolbet)

Artikkelissa on käytetty kirjoitushetken kerrointa ja se voi muuttua ennen ottelun alkua.

LYÖ VETOA!

Lue myös: Suomen Cup jatkuu kesäkuussa – tässä jatko-otteluiden pelipäivät!

JÄTÄ VASTAUS

Kirjoita kommenttisi!
Kirjoita nimesi tähän