Triplauslapulle viimeinkin Bundesliigaa

Eilinen liuska Valko-Venäjän peleistä triplauksen ykköspäivänä ajelehti mukavasti kotisatamaan, joten tänään päästään vihdoin ja viimein Bundesliigan pariin.

Triplauksen tarkoituksena on vähintään kolminkertaistaa 10 – 30 € alkupanos perjantaina ja jatkaa panoksen triplaamista lauantaina ja sunnuntaina, jos perjantain vetosi osuu. Panoksena toimii edellisen päivän voittosumma ja kertoimen tulee olla joka päivä vähintään 3.00. Triplauksen läpipelanneet jakavat joka viikonloppu 2000 € rahapalkinnon!

Revierderby: Borussia Dortmund – Schalke 04

Aina kuuma ja intensiivinen Revierderby pelataan tällä kertaa tietysti tyhjille katsomoille tänään kello 16:30. Se ei meitä kotikatsojia haittaa, sillä näitä pelejä on todella kaivattu. BVB:n ja Schalken yhteenotto jatkaa Bundesliigan kautta lähes parhaalla mahdollisella tavalla. Suurennuslasit kannattaa etenkin kääntää Jadon Sanchon ja Erling Hålandin suuntaan, joista etenkin Sancho on puhuttanut futismaailmassa runsaasti viime ajat siirtospekulaatioissa.

Dortmund on ennakkosuosikki paperilla. Vaikka riveistä puuttuvatkin Emre Can ja Axel Witsel karanteenimääräysten rikkomisen vuoksi, on Dortmundin riveissä leveyttä paikata heidät. Myös Marco Reus, Nico Schulz ja Dan-Axel Zagadou missaavat matsin loukkaantumisten vuoksi.

Helpolla ei Schalkekaan kuitenkaan pääse. Die Königsblauen lähtee kamppailuun ilman Benjamin Stamboulia, Salif Sanea sekä Omar Mascarellia. Kokoonpanotilanne on silti parempi kuin Dorrella.

Peli-ideaa haetaan maalinteosta ja etenkin siitä, että molemmat jengeistä osuvat maalipuiden väliin. Näissä derbyissä maaliverkot ovat usein heiluneet erittäin tiukkaan tahtiin ja nimenomaan molempien joukkueiden toimesta. Schalke antaa tänäänkin varmasti hyvän vastuksen kotijoukkueelle. Tästä syystä BTTS + yli 2.5 maalia haetaan kupongille.

Hoffenheim – Hertha Berlin & Augsburg – Wolfsburg

Kolmosen kerroin saadaan täyteen, kun isketään lapulle vielä yli 1.5 maalin kohteet näistä kahdesta kamppailusta. Molemmat ottelut alkavat myös kello 16:30. Kohteiden kertoimet kertovat kaiken oleellisen ja maaleja tullaan todennäköisesti näkemään vanhaan tyyliin, eikä tyhjät katsomot tai muut erityisjärjestelyt pelin kuvaa muuta.

Huomenna sitten aavistuksen kapeampi tarjonta, jos triplaus sunnuntaisen päivänvalon näkee. Sitä ennen odotellaan näiden matsien lopputuloksia.

KERTOIMIIN!

Tsekkaa tästä linkistä myös Viaplayn esitysajat Bundesliigan peleihin!

Uuden toiminnallisuuden ansiosta voit avata tilin ja lyödä vetoa kätevästi suoraan bannerin kautta. Testaa uutta Trustlyn tarjoamaa toimintoa yläpuolelta!

JÄTÄ VASTAUS

Please enter your comment!
Please enter your name here