Dortmundin norjalaissensaatio teki sen taas – kaksi maalia PSG:n verkkoon

Dortmundin 19-vuotias Erling Braut Håland heilutti jälleen maaliverkkoja, kun saksalaiset kaatoivat PSG:n Mestarien liigan neljännesvälierän 1. osaottelussa.

Mestarien liigan pudotuspelit käynnistyivät tiistai-iltana. Dortmundin ja PSG:n ottelussa tuttu nimi nousi jälleen otsikoihin.

Dortmundin kotikentällä pelatun ottelun ensimmäinen puoliaika oli maaliton. Toisella puoliajalla nähtiin kuitenkin maaleja molempiin päihin.

Yksi koko futismaailman alkuvuoden puhutuimmista nimistä, Erling Braut Håland, vastasi avausosumasta 69. peliminuutilla, kun hän nosti maaliviivan tuntumasta irtopallon PSG:n maalin yläkulmaan.

Pariisilaiset tulivat kuitenkin tasoihin kuusi minuuttia myöhemmin, kun Neymar pääsi tuikkaamaan Kylian Mbappen syötöstä pallon tyhjään rysään.

Tämän jälkeen nähtiin Dortmundin norjalaisnuorukaiselta ällistyttävän komea voittomaali. Tasoitusosumasta vain kaksi minuuttia myöhemmin Håland viimeisteli illan toisen osumansa todellisella hevosenpotkulla ohi voimattoman Keylor Navasin.

2-1 jäivät ottelun loppulukemiksi. Ratkaiseva toinen ottelu pelataan Pariisissa 11.3.

Dortmundin uusi suosikkipoika tykitti uskomattoman maalin

Mikäli twiitti ei näy, voit katsoa sen TÄSTÄ!

KATSO MYÖS: Roberto Baggio täyttää 53 vuotta – tässä maalit ja ajaton rankkari MM-kisoista 1994