Mestarien liigan herkkupaloja panostuslautaselle

Mestarien liiga kolkuttelee jo kuraeteisessä, joten pari sanaa siitä ja siihen liittyvistä valinnoistani. Mestarien liigan syksy oli maalirikas, ja ovathan nuo muutamat otteluparit nyt sellaisia, että maaliorgiat roikkuvat ilmassa. Muistakaamme kuitenkin jälleen kerran fakta, jonka mukaan pudotuspelit ovat kaksiosaisia. Ensimmäisestä osaottelusta haetaan asetelmia toiseen koitokseen, vastustajan vierasmaalia halutaan välttää, eikä ylitseripuloivaan hyökkäysintoiluun ole vielä liian suurta aihetta.

Dortmund-PSG ja Atalanta-Valencia pähkinänkuoressa

Kyllähän nuo Dortmundin ja PSG:n sekä Atalantan ja Valencian kohtaamiset nyt nyyttejä osakseen huutavat. Atalantan pelityyli ja varsinkin kotinurmella toteutettava sinkoilu nostavat maaliodottamaa mukavasti. Atalanta haluaa luonnollisesti kotiottelustaan hyvä tuloksen, eikä tuo Valencian vieraspelaaminen tällä kaudella nyt kovin titaanista ole ollut. Valencia on kuitenkin ryhmänä laadukas, ja joukkue tulee varmasti omat paikkansa taistossa saamaan.

Atalanta pääsee keskiviikkoisen myräkkään parhaillaan. Valencialta sivussa on avainpuolustaja Gabriel Paulista, epävarmana pelikuntonsa kanssa ruokailee hyökkääjä Kevin Gameiro. Over kiinnostaa.

Dortmundin ja PSG:n matsia pitkään pyörittelin ja tunnustelin. Ensimmäinen osaottelu syö maaliodottamaa, mutta kyllähän nuo överimäiset hyökkäyskalustot ovat molemmissa päissä melkoinen uhka. Dortmund on ollut joulutauon jälkeen kotonaan murskaava, mutta eipä tuon puolustuksen voi vieläkään sanoa täydellisesti toimivan. Kaikista maalimurskajaispuheista huolimatta alle neljästä maalista tarjottava kerroin kiehtoo. PSG:lla ei kotoisesta liigastaan juuri Dortmundin tasoisia vastustajia löydy, joten nyt mitataan hieman enemmän.

Dortmundilta lojuu varmuudella nokkahuiluosastolla Marco Reus, niin ikään ylös päin häärivän Julian Brandtin pelikunto on meikäläiselle edelleen arvoitus. PSG:n isoin huoli leijuu Neymarin yllä, mies todennäköisesti kentälle tänään raavitaan. Muut loukkaantumishuolet keskittyvät puolustuspäähän.

Kyseisten otteluiden ensimmäiset parikymmentä minuuttia määrittävät paljon, joten livessäkin kannattaa olla hereillä. Vaikka kuinka näen vierasmaalin estämistä ja varovaisuutta silmissäni, kiehtoo etenkin Atalantan pelin o2,5 kertoimella 1,72 kovasti. Kuten yllä totesin, Dortmundin ja PSG:n välistä vääntöä pyörittelin ja kääntelin pitkään. Kerroinasetelma on tällä hetkellä sellainen, että u4-kerroin (1,47) lähtee lapulle. Neljä maalia on paljon, joten pieni ilotulitus matsissa sallittakoon. Tasan neljällä byyrillä siis kohde voidiksi.

Sisällä on sinällään singleä riskikkäämpi tupla:

Dortmund-PSG alle 4 maalia
Atalanta-Valencia yli 2,5 maalia

Sellaista. Sitten kohti Mestarien liigaa.

Lisää kertoimia tästä.

Uuden toiminnallisuuden ansiosta voit avata tilin ja lyödä vetoa kätevästi suoraan bannerin kautta. Testaa uutta Trustlyn tarjoamaa toimintoa yläpuolelta!

JÄTÄ VASTAUS

Please enter your comment!
Please enter your name here